Mihaela Popescu este eliminata de la Exatlon Romania! Pe cine a promis ca va astepta la aeroport?

Mihaela Popescu este eliminata de la Exatlon Romania! Pe cine a promis ca va astepta la aeroport?

A fost multa tensiune in cel mai important meci al saptamanii, meciul de eliminare. Ambele echipe au dat totul pe traseu pentru a ramane intregi.

Meciul a debutat destul de echilibrat, dupa care Faimosii au preluat conducerea. In cele din urma au castigat Faimosii, cu scorul de 10 la 6. Punctul decisiv a fost adus de Catalina Seicaru impotriva Iuliei Aradi.

O fata de la Razboinici va pleca acasa, in Romania.

”Fiind vorba de eliminare la fete, sunt trei acolo. Nu o sa mai mentionez numele celei care cele mai mici procentaje, ci o sa mentionez numele celei care are cele mai mari procentaje din echipa Razboinicilor. E vorba de o fata! Foarte interesant este ca diferenta intre locul intai si locul doi este una foarte, foarte mica. Asadar, numele celei care are cele mai bune procentaje din echipa Razboinicilor este Nicoleta Lunca’‘, a spus Cosmin Cernat.

Asadar, Iuliana Aradi si Mihaela Popescu au intrat la duelul de eliminare.

Duelul a fost unul plin de emotii pentru Razboinici. Cea care a castigat cu scorul de 2 la 1 a fost Iuliana Aradi. Asadar, Mihaela Popescu se intoarce acasa, in Romania.

”Sa nu va mai bata nimeni. Sa nu mai ajungeti in situatii de genul. A fost al treilea duel. Am si spus, nu regret nimic! Mai ales ca m-am batut cu Iulia, cu o persoana cu care m-am inteles cel mai bine. E un sentiment neplacut, insa astazi ea a dovedit ca ea cea mai buna, ca-si merita locul aici, ca trebuie sa munceasca pana la Finala. Sa nu le mai dati ocazii Faimosilor sa vina peste voi pentru ca stiti ca sunteti puternici. Cantecele lor nu fac nimic. Cel mai important lucru este sa ramaneti uniti pentru ca ati ramas sase. Si sase e numarul meu norocos. 

Azi atat am putut. Azi. Am zis ca nu regret niciodata ca ma lupt cu Iulia. Si isi merita locul aici si asta am vrut sa… Pentru ca ea nu merita sa plece. Nimeni de aici nu merita sa plece. Trebuia sa plece din partea Faimosilor, nu din partea noastra…’‘, a spus Mihaela Popescu.

Aceasta a spus ca isi doreste ca Iulia Aradi sa ajunga in Marea Finala si ca o va astepta la aeroport. Cele doua si-au luat ramas bun in lacrimi.

Urmariti totul in materialul video de mai jos:

Citeste mai multe despre: