Mihai Berar a dezvaluit motivul pentru pierd Razboinicii: ”Rezultatele mele si ale lui Gabriel sunt mai slabe pentru ca avem o anumita strategie”

Mihai Berar a dezvaluit motivul pentru pierd Razboinicii: ”Rezultatele mele si ale lui Gabriel sunt mai slabe pentru ca avem o anumita strategie”

Intre Faimosi si Razboinici tensiunea a crescut foarte mult. Dupa schimburile dure de replici de la ultimul meci, Razboinicii au hotarat sa ii demoralizeze pe Faimosi, sa ii enerveze, astfel incat sa nu se mai poate concentra pe traseu.

Ajunsi la ceremonia de incepere a jocului special, Faimosii, prin vocea lui Costin Gheorghe, a tinut sa le transmita cateva mesaje Razboinicilor:

”Am hotarat sa le readucem putin aminte Razboinicilor, ca nu doar caracterele noastre sunt foarte bune, ci si sportiv suntem foarte buni. Vreau sa le reamintesc ca le-am doborat trei recorduri pana acum, negative pentru ei. (…) Mai vreau sa ii raspund lui Gabriel, mi-a zis ca imi este frica de el. Vreau sa spun, Gabriel, ca frica imi este doar de Dumnezeu, am venit aici la concurs, nu imi este frica de tine, sau de Mihai, cum ai zis. In schimb, ti-ai jignit ceilalti doi colegi cand ai zis ca imi e frica de tine si de Mihai”, a spus Costin Gheorghe.

”Nu e vorba ca nu ii apreciem, ne apreciem pe fiecare in parte, dar poate rezultatele mele si ale lui Gabriel sunt mai slabe pentru ca avem o anumita strategie. Alegem doar anumiti jucatori pentru a-i lasa pe ceilalti mai liberi. Poate sa fie si asta o mica strategie”, a spus Mihai Berar.

Urmariti totul in materialul video de mai jos:

Citeste mai multe despre: