Mirela Spridon este eliminata de la Exatlon Romania! Ultimele declaratii inainte de a-si lua ”la revedere”! Ce a spus despre Andreea Arsine!

Mirela Spridon este eliminata de la Exatlon Romania! Ultimele declaratii inainte de a-si lua ”la revedere”! Ce a spus despre Andreea Arsine!

Emotii mari in meciul de protectie din aceasta seara. Ambele echipe si-au dorit cu ardoare sa ramana in formatie completa. Meciul a fost unul destul de strans pana la scorul de 7 la 7.

Jocul a fost marcat si de accidentarea lui Mihai Berar care a fost transportat la spital, pentru investigatii.

Gabriel Nedelcu a intrat de doua ori, consecutiv, si a reusit sa aduca victoria Razboinicilor cu scorul de 10 la 7.

Asadar, o fata de la Faimosi va pleca acasa.

Atmosfera tensionata in echipa Faimosilor. Aceastia au pierdut jocul de protectie si o fata va pleca in Romania. Cea care intra automat la duel este Mirela Spridon.

Ion Surdu, cel care are cele mai bune procentaje de la inceputul competitiei, a facut o propunere controversata echipei: Kiki sa nu fie luata in calcul pentru eliminare. Potrivit lui Ion Surdu, Cristina Constantinescu este cea mai buna jucatoare de la fete si nu ar trebui sa fie luata in calcul pentru eliminare.

”De-aia am initiat chestia asta, sa o tin deoparte pentru ca vizibil este mai buna”, a spus Ion Sudu.

Faimosii au organizat cateva finaluri pentru a vedea ce fata va intra la duel alaturi de Mirela.

”Catalina a avut un punctaj mai bun decat Andreele. A avut 9 puncte, in schimb Andreele au avut cate 6 puncte fiecare. Si dupa aia am facut baraj. Dupa 3 sau 4 runde, Andreea Arsine a pierdut la un singur punct”, a spus Ion Surdu.

Faimosii au spus acest rezultat la vot si se pare ca a fost si un vot impotriva, precum si o abtinere, din partea lui Costin Gheorghe.

”Spre exemplu, nu sunt de acord cu faza ca Kiki sa stea, eu as fi fost de acord ca toate 4 sa jucam’‘, a spus Andreea Arsine.

A fost un meci plin de tensiune, s-a ajuns la scorul de 1 la 1. Asadar, Andreea Arsine si Mirela Spridon au jucat un meci decisiv. Desi avea avans, Mirela Spridon a pierdut.

Asadar, cea care se va intoarce acasa, in Romania, este Mirela Spridon.

”Am venit ultima aici in echipa, insa nu m-am simtit deloc asa. M-am simtit chiar parte din echipa si pentru asta vreau sa le multumesc colegilor mei, pentru ca ei m-au incurajat de prima data. Chiar si cand intram pe traseu si nu aduceam puncte, ei ma incurajau de fiecare data pentru ca vedeau ca imi doresc foarte mult si ca evoluez.

Este o experienta unica Exatlon, toata lumea o spune si este adevarat. Imi pare rau ca plec acum, insa, cum am spus si la inceput, oricine castiga astazi chiar demonstreaza ca isi merita locul aici si sa mearga mai departe in competitie. O felicit pe Andreea! Este foarte puternica, o sportiva foarte buna si m-am simtit foarte apropiata de ea in perioada competitiei”, a spus Mirela Spridon coplesita de emotii.

Urmariti declaratiile ei in materialul video de mai jos:

Spridon Mirela provine din Petrosani, judetul Hunedoara. Fire ambitioasa si muncitoare, a inceput sa cocheteze cu sportul de la o varsta frageda, la 3 ani pasind in sala de gimnastica, unde s-a antrenat timp de 5 ani. Pe langa gimnastica, a jucat handbal timp de 2 ani, iar apoi a facut parte dintr-o trupa de dans.

Inca din liceu isi dedica parte din timpul liber fitness-ului, iar intre timp a reusit sa ajunga instructor de fitness.

Citeste mai multe despre: