Moment emotionant la Exatlon Romania! EL este Razboinicul care paraseste competitia

Moment emotionant la Exatlon Romania! EL este Razboinicul care paraseste competitia

Meci plin de tensiune in seara la Exatlon Romania! Miza a fost dubla, dupa ce Cosmin Cernat a anuntat ca cele doua echipe se vor duela pentru vila si pentru protectie intr-un singur meci.

Scorul a mers din punct in punct, pana scorul de 9 la 9. S-a ajuns la stafeta mixta. Din partea Faimosilor au intrat Ion Surdu si Catalina Seicaru, iar din partea Razboinicilor Gabriel Nedelcu si Nicoleta Lunca.

Pana la urma, cei care au castigat sunt Faimosii! Asadar, un baiat de la Razboinici va pleca acasa.

Cosmin Cernat a anuntat cine are cele mai bune procentaje din echipa Razboinicilor si cine intra automat la duel.

”Un baiat va pleca acasa in Romania. Mergem mai departe cu numele celui sau celei care are cele mai bune procentaje din echipa albastra. Numele este Iulia Aradi. Acum a venit momentul sa aflam numele jucatorului care va merge la duelul de eliminare din echipa albastra. Numele este Alex Stoica’‘, a spus Cosmin Cernat.

Iulia Aradi s-a sfatuit cu echipa si au decis impreuna cine intra la duel alaturi de Alex Stoica.

”Din pacate, astazi am pierdut. Trebuie sa luam toate partile bune, tot ce s-a intamplat pana acum aici. Si, alaturi de Alex, la duel, am discutat cu totii, pe baza scorurilor, punctajelor, iar alaturi de Alex la duel va intra Cristi’‘, a spus Iulia Aradi.

Alex Stoica si Cristina Dumitrache s-au duelat. Scorul a fost unul categoric, de 3 la 0 pentru Cristian Dumitrache. Asadar, Alex Stoica este eliminat de la Exatlon Romania!

Urmariti finalul in materialul video de mai jos:

Citeste mai multe despre: