Pe cine a propus Ion Surdu sa intre la DUEL cu Andreea Arsine! Reactie nervoasa a acesteia: ”Mi s-a pus pistolul la tampla”

Pe cine a propus Ion Surdu sa intre la DUEL cu Andreea Arsine! Reactie nervoasa a acesteia: ”Mi s-a pus pistolul la tampla”

Tensiune maxima in echipa Faimosilor. Dupa ce au pierdut meciul de eliminare, acestia trebuie sa hotareasca cine este fata care va intra la duel alaturi de Andreea Arsine.

Ion Surdu a facut o propunere care nu le-a picat deloc bine unor colegi.

”Din punctul meu de vedere este ca pe urmatorul loc ar veni Andreea Zaragiu, cu diferenta aia foarte mica de puncte. Si dupa aia sunteti voi doua Kiki si Catalina. Daca voi sunteti de acord bine, daca nu, iarasi bine’‘, a spus Ion Surdu, cel care are si cele mai bune procentaje din echipa.

”Din punctul meu de vedere, daca s-a mers de la bun inceput si asa s-a stabilit, ca se merge pe parte sportiva, sunt de parere ca asa ar trebui sa facem pana in ultima clipa. Mai ales ca momentul de fata este foarte important. Daca suntem fair play, trebuie sa fim fair play pana la capat. Parerea mea. Daca sunteti de acord bine, daca nu, atunci ma supun si asta este. Ma simt ca si cum mi s-a pus pistolul la tampla ca am avut o perioada proasta”, a spus Andreea Zaragiu.

Urmariti totul in materialul video de mai jos:

Citeste mai multe despre: