Prima fotografie cu Vladimir Draghia si familia sa in Republica Dominicana: ”Vladimir este bun in postura de antrenor..”

Prima fotografie cu Vladimir Draghia si familia sa in Republica Dominicana: ”Vladimir este bun in postura de antrenor..”

Giani Kirita si Vladimir Draghia au plecat deja spre Republica Dominicana unde vor avea un rol extrem de important in competitia Exatlon Romania. Cei doi vor fi antrenori si isi vor conduce echipele, isi vor antrena echipa si vor face tot ce le sta in putinta pentru a-i motiva pe concurenti.

Vladimir Draghia a declarat, in exclusivitate pentru Exatlon Romania, faptul ca le-a luat si pe Alice si pe Zora cu el in Republica Dominicana: „Asa cum le-am promis, nu leam lasat singure. Le-am luat pe fete cu mine. Alice are parte de o vacanta binemeritata dupa iarna grea prin care a trecut fara mine anul trecut. Imi place cand imi pot tine promisiunile”

”Nu mi-am luat toata casa, mi-am luat toata familia cu exceptia parintilor si bunicii. Au venit cu mine Alice si Zora si implicit inca doua bagaje foarte mari. Daca vrei sa stii, asta este trolerul meu, aici am totul, Alice are un troler mare si Zora are un troler mari si un troler mic, pentru ca am luat inclusiv scutece”, a spus Vladimir Draghia.

Ajunsi in Republica Dominicana, Alice si Vladimir au postat prima fotografie impreuna de pe plajele insorite de acolo si le-au scris cateva cuvinte celor de acasa care ii urmaresc:

”Azi las aici prima noastra poza in Republica Dominicana. Da, am plecat si noi doua doua cu Vladimir la Exatlon Romania. Sunt tare fericita ca a fost posibil pentru ca aici este de vis. Va rog sa nu-mi amintiti cat de frig  este in Romania. Abia am uitat si am reusit sa ne intindem putin oasele la soare. Noi aveam deja trei vacante ratate (din motive medicale si de munca), asa ca ma bucur tare pentru ca putem sa facem si noi o vacanta din proiectul asta frumos (cand nu filmeaza Vladimir), dar mai ales ma bucur ca nu stam despartiti. 

Spun ”proiect frumos” nu doar pentru ca Exatlon are un loc special in inima mea, ci si pentru ca mi se pare ca Vladimir este bun in postura de antrenor. Eu am facut cateva antrenamente cu el si va asigur ca de fiecare data m-a facut sa-mi depasesc limitele fizice si mentale”, a scris Alice Cavaleru pe o retea de socializare.

Citeste mai multe despre: