EXCLUSIV Andreea Arsine, castigatoarea sezonul 3 Exatlon Romania, a facut ANUNTUL: ”Voi merge…”

EXCLUSIV Andreea Arsine, castigatoarea sezonul 3 Exatlon Romania, a facut ANUNTUL: ”Voi merge…”

Andreea Arsine, castigatoarea celei de a treia editii a show-ului fenomen “Exatlon”, traieste una dintre cele mai frumoase perioade din viata sa. Cu multe planuri pentru viitorul apropiat si indepartat, cu proiecte noi si vechi in desfasurare si o cariera sportiva foarte activa, frumoasa faimoasa isi gaseste timp si pentru pasiunea de a calatori.

Profitand weekendul prelungit de Rusalii, atleta a plecat cu o prietena in “Orasul Luminilor”, bucurandu-se de toate obiective turistice ale marii metropole, mai ales ca o asteapta o perioada incarcata.

Viata mea dupa <<Exatlon>> s-a aglomerat foarte mult, mi-am reluat antrenamentele, predau ore la lantul de sali de sport la care lucram si inainte si acum am preluat si functie de manager.

Am foarte multe proiecte in desfasurare si foarte multe evenimente la care trebuie sa merg. Nu am timp de o vacanta prelungita, dar voi merge cateva zile in Antalya si Pamukkale in viitorul apropiat, si probabil cateva zile in Grecia, in august”, a povestit Andreea Arsine care a reluat imediat pregatirea pentru a participa la Campionatul National de Atletism de la sfarsitul lunii iulie.

Citeste mai multe despre: