Surpriza fara precedent de la Cosmin Cernat pentru cei patru FINALISTI! Cine li s-a alaturat in Marea Finala Exatlon Romania?

Surpriza fara precedent de la Cosmin Cernat pentru cei patru FINALISTI! Cine li s-a alaturat in Marea Finala Exatlon Romania?

Exatlon Romania 9 iunie: Mai e un pas pana la Marea Finala Exatlon Romania 2019! Concurentii se pregatesc pentru cel mai important meci de pana acum, meciul in urma caruia se va decide cine sunt cei doi castigatori, la masculin si la feminin.

Cosmin Cernat le-a pregatit o mare surpriza celor 4 concurenti:

”Doamnelor, domnilor, am ajuns la momentul mult asteptat. Langa mine se afla cele doua trofee Exatlon! Unul pentru fete si unul pentru baieti. Sunt, in egala masura, si cele doua premii in bani. 50.000 de euro la fete, 50.000 de euro la baieti! Doamnelor si domnilor, sunt gata de concurs! Pe primul traseu, cele doua fete, in aplauzele pe care eu le aud, ale celor de acasa, sunt gata sa se lupte pentru trofeu: in rosu, Andreea Arsine si Nicoleta Lunca, iar la baieti Ion Surdu si Gabriel Nedelcu!

Si pentru ca ei sa se simta si mai bine in Marile Finale Exatlon Romania, nu o sa fie singuri, o sa fie langa ei cei cu care au petrecut multa vreme. Ii aplaudam! Haideti! Ei au fost cei 9 din playoff-ul Exatlon Romania”, a anuntat Cosmin Cernat.

Asadar, au venit sa ii sustina Cristian Dumitrache, Andrei Botoaca, Cristina Constatinescu, Costin Gheorghe si Catalina Seicaru.

Urmariti reactia concurentilor in materialul video de mai jos:

Citeste mai multe despre: