Tensiuni mari in echipa Razboinicilor! Cosmin Marin a spus tot adevarul: ”Intre mine si Mihaela…”

Tensiuni mari in echipa Razboinicilor! Cosmin Marin a spus tot adevarul: ”Intre mine si Mihaela…”

Tensiuni mari in echipa Razboinicilor! Dupa duelul de eliminare dintre Mihaela Popescu si Ana Maria Cazan, echipa Razboinicilor s-a impartit in doua. O tabara ar fi formata din Mihaela si Cosmin, iar alte de restul echipei.

Razboinicii s-au adunat pentru a discuta aceste probleme, precum si motivul pentru care Cosmin a votat-o pe Irina sa mearga la duel, alaturi de Ana Cazan.

”Intre mine si Mihaela nu este absolut nimic decat prietenie, cum ma inteleg cu toti de altfel, cu toate fetele si am ales asa pentru ca chiar s-a vazut ca a fost… Adica asa am simtit eu, nu pentru ea. A fost marginalizata putin, data la o parte, nu a avut niciun vot si pur si simplu, am vrut sa fie ceva, egalitate. Apoi s-a oferit ea. A zis: ”Da, ma duc eu. Imi asum, ma duc eu!” Bun!”, a spus Cosmin Marin.

”Am simtit ca sunteti asa, mai reci, fata de mine, intelegi? Adica asa am simtit eu si asta spun. Adica de ce sa mint, sa zic ”da, domnule, toata lumea ma iubeste pe mine, eu sunt centrul atentiei”. Nu, asta am simtit pe moment si asta am spus si asta o sa…”, a zis Mihaela Popescu.

Urmariti totul in materialul video de mai jos:

Citeste mai multe despre: