Adrian Blidaru, acuzatii grave: ”De fiecare data cand cineva se cearta cu Cristina si cu Giani, pleaca acasa”

Adrian Blidaru, acuzatii grave: ”De fiecare data cand cineva se cearta cu Cristina si cu Giani, pleaca acasa”

Invitat la Fan Arena, Adrian Blidaru, fostul concurent din echipa Faimosilor, a facut acuzatii grave la adresa Cristinei Nedelcu si a lui Giani Kirita. Acesta sustine ca din cauza certurile cu cei doi, mai multi concurenti au decis sa abandoneze competitia.

”Nu vreau sa spun nimic rau de Cristina, eu nu o cunosc asa si nu mai vreau sa o vad asa. Si, de fiecare data cand cineva se cearta cu ea si cu Giani, bineinteles, pleaca acasa. Il vedem aici. Eu ce vad la televizor, nu stiu ce e pe langa, dar asta s-a intamplat’‘, a spus Adi Blidaru la Fan Arena.

A activat in cei 25 de ani de cariera sportiva la mai multe cluburi precum CSS Constanta, Farul Constanta, CSU Cuadripol Brasov, CSU Ploiesti, CS Otopeni, Targu Mures, Steaua Bucuresti, BCM Pitesti. Are in palmares 6 titluri de campion national, 5 cupe ale Romaniei si castigator al FIBA Europe Cup.  Este carismatic, dinamic, foarte sigur pe el si un adevarsar redutabil.

Adrian Blidaru a fost eliminat de la Exatlon Romania pe 9 septembrie, in urma duelului cu Cristi Pulhac.

In cele doua saptamani petrecute la Exatlon, inainte de a fi eliminat,  Adrian Blidaru s-a dovedit a fi un posibil lider al echipei. Experienta din baschet, ca organizator de joc pe teren, si-a spus cuvantul, Adrian incercand sa “inchege” echipa Faimosilor la fel cum a facut si cu echipele la care a jucat.

Citeste mai multe despre: