Cat de periculoasa este viata la baraca? Cristina Nedelcu a trecut prin clipe teribile dupa ce a fost muscata de o tarantula! Iata ce dezavaluiri uluitoare a facut Vladimir Draghia despre noptile petrecute la cotet!

Cat de periculoasa este viata la baraca? Cristina Nedelcu a trecut prin clipe teribile dupa ce a fost muscata de o tarantula! Iata ce dezavaluiri uluitoare a facut Vladimir Draghia despre noptile petrecute la cotet!

Concurentii de la Exatlon sunt ingroziti cand pierd jocul pentru vila si sunt nevoiti sa revina la baraca.

De curand, cea care a intampinat probleme grave la baraca a fost Cristina Nedelcu, in perioada in care ea si colegii sai au pierdut vila si au fost nevoiti sa revina in mijlocul junglei, la baraca.
Cristina Nedelcu a fost muscata de o tarantula in timpul uneia dintre noptile petrecute in baraca si a suferit o reactie alergica.
“Azi m-am trezit cu un ochi foarte umflat! Nu puteam sa vad! M-am trezit cu pete uriase pe mine, cred ca am facut o alergie, m-am muscat un paianjen cred!”, a spus Cristina Nedelcu.
Invitata in platoul “FanArena”, sora Cristinei Nedelcu a declarat ca toata familia s-a panicat in momentul in care au aparut imaginile cu Cristina, dupa intepatura suferita.
Pe de alta parte, Diana Bulimar si Vladimir Draghia au rememorat cateva momente de panica si groaza traite in noptile petrecute la cotet in Republica Dominicana.
“Vazand acum imaginile, chiar mi s-a parut mult mai infricosator! Dar atunci cand esti in punctul culminant, cand a intrat soarecele peste noi, eram… a intrat soarecele, hai sa-l dam afara! La fel si cu broasca cand a intrat!”, a spus Diana Bulimar.
Vladimir Draghia insa a povestit un moment memorabil si infricosator petrecut intr-o noapte, in timp ce dormea alaturi de colegii sai la cotet. Prezentatorul TV a marturisit ca s-a trezit cu cal chiar la marginea cotetului si a trecut prin clipe de spaima teribila cand a vazut animalul masiv in toiul noptii.
“M-am trezit si era calul langa mine! Si nu intelegeam daca visez sau chiar se intampla! Era chiar langa mine, ca eu dormeam la margine si era un cal langa mine! Nu vrei sa stii cum e sa te trezesti, sa deschizi ochii si sa vezi un cal asa de jos in sus! Ca sa nu mai zic ca intr-o noapte au mai trecut unii asa in viteza, tropaind pe langa noi, de nicaieri parca! Periculos nu este dar e foarte interesant!”, a spus Vladimir Draghia.

Citeste mai multe despre: