De ce Razboinicii si Faimosii nu au reusit sa castige niciun meci international pana acum? Vladimir Draghia are raspunsul: “Noi nu avem…”

De ce Razboinicii si Faimosii nu au reusit sa castige niciun meci international pana acum? Vladimir Draghia are raspunsul: “Noi nu avem…”

In sezonul 2 EXATLON Romania Razboinicii si Faimosii nu au reusit sa castige niciun meci international pana acum.

Vladimir Draghia este de parere ca acest lucru se intampla din cauza lipsei de experienta in concurs.

“In primul rand (adversarii, n.r.) au tot timpul mai multe saptamani acolo, si vedem cat de importante sunt saptamanile astea. In momentul in care ne-am batut noi cu ei, aveau vreo 2 luni inaintea noastra. In momentul in care se bat acum cei din sezonul 2 cu ei, la fel, au vreo 2 – 3 saptamani inaintea lor. In primul rand asta au, si nu avem noi: experienta mai multa in Exatlon!”, a spus Vladimir Draghia.

Castigatorul primului sezon a adaugat ca evolutia romanilor se vede fata de saptamanile trecute si ca, in cele din urma, acestia vor deveni extrem de rapizi pe traseu.

“Se vede cat de mult conteaza exact in evolutia romanilor. Eu imi dau seama ca acum romanii se misca mult mai bine decat saptamana trecuta. Gandeste-te cat de bine se vor misca peste 2 – 3 saptamani. Cred ca diferenta devine din ce in ce mai mica pe masura ce ai din ce in ce mai multa experienta acolo”.

De aceeasi parere este si Silvia Stroescu, fosta concurenta in echipa Faimosilor din actualul sezon:

“Toate aceste saptamani chiar conteaza pentru ca este si ambientul, si traseele cu care te obisnuiesti. Daca te obisnuiesti cu ele si stii cum sa le abordezi, atunci normal ca iti este mai usor sa inscrii acele puncte”.

Citeste mai multe despre: