Lupta se inteteste la Exatlon! Ce reactie dura a avut iubitul Monicai Rosu dupa ce tatal Simiei a atacat-o pe “Faimoasa”?

Lupta se inteteste la Exatlon! Ce reactie dura a avut iubitul Monicai Rosu dupa ce tatal Simiei a atacat-o pe “Faimoasa”?

Sabiile se ascut la Exatlon! Dupa afirmatia Monicai Rosu, care a spus ca “razboinicii sunt adunati de pe strada”, Nucu Taran, tatal Simiei, a condamnat public iesirea “faimoasei” la adresa fiicei sale.

Cuvintele lui Nucu Taran nu i-au cazut insa bine lui Vlad, iubitul Monicai Rosu, care, in mod normal, a tinut sa ia si el atitudine.

“In primul rand, cand Monica a facut acea afirmatie nu a fost cu o tenta rautacioasa, si nu i-a fost adresata Simiei, ci “razboinicilor” in general! In al doilea rand, daca ne uitam in dex, si luam cuvant cu cuvant, “a fi adunati de pe strada” inseamna ca oamenii aceia sunt necunoscuti in general, adica publicului larg, lucru perfect adevarat in comparatie cu “faimosii” care au ajuns la un nivel inalt in sporturile pe care le-au practicat sau le practica in acest moment, si nu mai au nimic de dovedit nimanui. Nu a fost nimic deplasat in spusele iubitei mele”, a declarat barbatul.

Mai mult, Monica Rosu a fost aparata de iubitul ei la Exatlon, care incearca sa lamureasca totul in aceasta neintelegere iscata in competitie. “Repet, afirmatia prietenei mele nu o consider o jignire, pana la urma, noi, toti oamenii, suntem veniti de pe strada si nu este ceva anormal! Important este cum percepem cuvintele si cat de mult vrem sa le dam o amploare. E adevarat, poate Monica trebuie sa se exprime altfel, dar pana la urma a redat realitatea, nu inteleg de unde aceasta virulenta impotriva ei”, a conchis Vlad.

Citeste mai multe despre: