Monica Rosu

Monica Rosu

Gimnasta Monica Rosu a trecut prin momente de cumpana, la inceputul anului 2000, cand a concurat accidentata; a stiut sa se reinventeze, sa lupte pentru a depasi momentele dificile, astfel ca, in 2002, castiga medaliile de bronz la sarituri si sol la Campionatele Europene pentru Juniori. Acum, Monica Rosu tinteste podiumul la Exatlon Romania, sezonul 2, alaturi de echipa Faimosii.

Cine este Monica Rosu?

Monica Rosu este una dintre cele mai apreciate gimnaste din Romania, dublu medaliata cu aur la Jocurile Olimpice din 2004 (Atena), individual si cu echipa.

Momentul culminant al carierei sale a fost la Jocurile Olimpice de vara din 2004, de la Atena, unde a fost concurenta cea mai puternica la sarituri. A participat in acelasi an si la Campionatele Europene de Gimnastica din 2004 (Amsterdam), unde a castigat medalia de Aur la sarituri. In 2005, din cauza unei accidentari, a fost nevoita sa se retraga din activitatea competitionala.

„<Exatlon> va fi competitia vietii mele, nu se compara cu nimic altceva. Pana acum, mergeam in competitii sa castig medalia de aur. Si acum imi doresc sa ajung cat mai departe, sa castig, dar stiu, simt ca va fi cu totul altceva. In cantonament am stat sase ani si ne-am facut viata frumoasa. Cu siguranta viata va fi frumoasa si la <Exatlon>, chiar daca ne vom confrunta cu lipsuri si nu vom putea tine legatura cu cei dragi”, spune Monica Rosu.

Carte de vizita:

Varsta: 37 ani

Inaltime: 163 centimetri

Greutate: 56 kilograme

Stiri despre: Monica Rosu

Alti concurenti: