Mirel Dragan

Mirel Dragan

Luptatorul profesionist de Kempo, Mirel Dragan, completeaza lista sportivilor de performanta din echipa Faimosii de la Exatlon Romania, sezonul 2. 

Vulcanic din fire, perfectionist, exigent cu propria persoana, extrem de ambitios si dedicat echipei pe care este convins ca o va duce in finala, marele luptator de Kampo este mai pregatit ca niciodata sa dovedeasca lumii ca, orice ar fi, el este si ramane un invingator.

Cine este Mirel Dragan?

Multiplu campion mondial, european si national la Kempo, detinatorul centurii negre cu 3 Dan in aceasta disciplina, Mirel Dragan se alatura echipei Faimosilor de la „Exatlon”, gata sa demonstreze si pe traseele complicate din Republica Dominicana ca spiritul de competitie si dorinta de a castiga sunt cei mai buni antrenori. Mirel Dragan este unul dintre cei mai valorosi si consecventi luptatori de Kempo din Romania. Ca Maestru emerit al sportului, a cucerit de doua ori titlul de campion mondial in 2014, in Budapesta, Ungaria si in 2015 in Antalya, Turcia si un titlu de campion european in 2015. Are in palmares 14 trofee de campion mondial, luptand in cele mai importante competitii din Europa, Asia si SUA.

„Am mari asteptari de la mine, in cadrul acestei competitii extraordinare, si sper ca eu sa fiu castigatorul <Exatlon>. Ambitia, rezistenta si viteza vor fi atuurile mele. Am 26 de ani de cand practic sport, asa ca voi face fata cu brio conditiilor din Republica Dominicana. Slabesc cate 16 kg pentru un meci, atunci cand ma pregatesc pentru acesta, asa ca nu cred ca imi va fi foarte greu sa ma adaptez acolo”, a declarat sportivul.

Carte de vizita:

Varsta: 37 ani

Inaltime: 173 centimetri

Greutate: 80 kilograme

Stiri despre: Mirel Dragan

Alti concurenti: