Mirel Dragan si Cristina Nedelcu au ajuns in Romania! Primele imagini cu cei doi la aeroport, dupa ce au fost nevoiti sa abandoneze la EXATLON

Mirel Dragan si Cristina Nedelcu au ajuns in Romania! Primele imagini cu cei doi la aeroport, dupa ce au fost nevoiti sa abandoneze la EXATLON

Echipa Faimosilor a primit o lovitura dura saptamana trecuta dupa ce doi dintre membri de baza au parasit Exatlon.

Atat Mirel Dragan cat si Cristina Nedelcu au fost nevoiti sa abandoneze din cauza unor accidentari care au recidivat.

“”Vreau sa castig trofeul Exatlon”. Asta mi-a spus mie si voua celor de acasa Mirel Dragan. Din pacate, visul lui de a castiga trofeul se sfarseste astazi. Din cauza unei accidentari, din cauza unui rezultat pe care l-am primit, rezultatul RMN-ului legat de meninscul sau, de genunchiul sau, Mirel nu mai poate continua aici la Exatlon Romania”, a spus la momentul respectiv Cosmin Cernat.

“Cand a vorbit Monica ma gandeam ca eu deja stiu ce o sa spun la final. Dar este foarte greu. Este greu pentru ca mi-as fi dorit sa pot sa continui, mi-as fi dorit sa nu se opreasca aici, pentru ca a fost extrem de frumos, cu toate greutatile, cu toate relele, cu toate momentele in care am vrut sa plec acasa si sa renunt. Acum asta seara, mi-as fi dorit mai mult ca oricand sa raman.

“Intr-adevar, Madalina are o responsabilitate dubla, i-am spus sa trebuie sa alerge cu patru picioare de acum incolo. Nu pot decat sa multumesc si sa fiu foarte recunoscatoare pentru tot timpul pe care l-am avut aici, sa fiu recunoscatoare toti oamenilor de aici, sa multumesc echipei care a pus zambetul pe fata mea atunci cand eu nu am mai avut putere si sa multumesc celor de acasa care au crezut in mine si care de fiecare data m-au sustinut cu gandurile cu energia lor si cu tot ce au avut ei mai bun”, a spus Cristina Nedelcu.

Astazi Mirel Dragan si Cristina Nedelcu au ajuns in Romania. Iata primele imagini cu cei doi de la aeroport:

Citeste mai multe despre: