Mirel Dragan, dezamagit de atitudinea lui Giani Kirita la carma echipei Faimosilor! Iata ce spunea Faimosul, in urma cu cateva zile, despre antrenorul sau!

Mirel Dragan, dezamagit de atitudinea lui Giani Kirita la carma echipei Faimosilor! Iata ce spunea Faimosul, in urma cu cateva zile, despre antrenorul sau!

Mirel Dragan s-a remarcat inca de la inceputul competitiei Exatlon, drept unul dintre cei mai puternici concurenti.

Mirel Dragan a parasit Exatlon Romania, dupa ce a decis sa abandoneze jocul pentru eliminare. In cadrul ceremoniei meciului de eliminare, Mirel Dragan a anuntat ca se retrage din competitie deoarece s-a resimtit in ultima vreme, din cauza unei accidentari destul de grave la genunchi. Se pare ca Faimosul este accidentat de ceva timp, iar rezultatele investigatiilor medicale nu au fost tocmai bune. Ingrijorat de starea sa de sanatate si de faptul ca accidentarea suferita la genunchi ii va afecta si cariera de luptator, Mirel Dragan a luat decizia dureroasa de a parasi competitia, desi isi dorea enorm sa ajunga cat mai departe.


In urma cu cateva zile, Mirel Dragan isi exprima in timpul filmarilor pentru testimoniale, dezamagirea fata de atitudinea lui Giani Kirita inca de la venirea in competitie, ca antrenor al echipei rosii. Faimosul a declarat ca nici el si nici colegii sai nu s-au simtit deloc motivati si mai mult decat atat nu au facut decat sa se prabuseasca treptat.
“Din punctul meu de vedere, nu cred ca are dreptate Giani, pentru ca si el a trecut prin aceleasi probleme cand a fost la Exatlon! El are functia de antrenor, dar nu a antrenat pe nimeni aici! Tu ai venit sa incurajezi si mai rau destabilizezi echipa! In loc sa zica: <<da, puteti, uniti-va, faceti! Nu, din punctul meu de vedere nu mai castigati nimic, nu mai faceti nimic!>> Pai atunci de ce ai mai venit?”, a spus Mirel Dragan.

Citeste mai multe despre: