Monica Rosu a parasit competitia Exatlon Romania! Motivul pentru care nu a mai putut continua

Monica Rosu a parasit competitia Exatlon Romania! Motivul pentru care nu a mai putut continua

Exatlon Romania 25 noiembrie: Faimosii au pierdut jocul de eliminare astazi. La duel au intrat Monica Rosu si Madalina Predoi.

Monica Rosu a decis sa abandoneze competitia din cauza accidentarilor:

Suntem aici impreuna de aproape 3 luni de zile, mai putin Madalina. Mare parte dintre voi sunteti aici, asa cum spuneam, chiar din prima zi. Partea cea mai lunga a Exatlonului a trecut, suntem din ce in ce mai aproape de finala. Din ce in ce mai aproape de momentele acelea unice. Din pacate, din cauza mai multor accidentari, Monica Rosu nu mai poate continua. Ea este cea care, astazi, isi va lua la revedere de la echipa ei, de la familia ei de aici…” a spus Cosmin Cernat.

Este destul de ciudat sa stau pe banca si sa stiu ca plec. Emotiile sunt destul de mari. Imi tremura mana. De ce acum, de ce s-au intamplat toate astea, nu stiu sa-ti spun. Dar cred ca pentru fiecare lucrurile se intampla cu un anumit scop.

Din pacate, durerile la genunchi nu m-au lasat si taman colac peste pupaza, ca stii cum e, cand ai o problema nu vine niciodata singura, fata mea necesita un repaus destul de lung, astfel incat am decis ca eu sunt cea care pleaca la eliminare.

Nu puteam sa iau sansa Madalinei de a ramane aici, isi doreste, a venit la final. Puteam sa intru, sa joc asa cum puteam, sa raman si sa plece Madalina, dar nu e corect. Sunt un om care gandeste mai departe, astfel incat daca eu nu pot sa joc si sa continui sa-i dau sansa Madalinei sa ramana sa fie aici”, a spus Monica Rosu.

 

Citeste mai multe despre: