Motivul pentru care Diana Sentes i-a spus Anei Maria Otvos sa pastreze distanta! Ce s-a intamplat, de fapt, in timpul primului traseu al Dianei Sentes la Exatlon

Motivul pentru care Diana Sentes i-a spus Anei Maria Otvos sa pastreze distanta! Ce s-a intamplat, de fapt, in timpul primului traseu al Dianei Sentes la Exatlon

Diana Sentes s-a intors in Romania dupa ce a abandonat competitia Exatlon Romania. Razboinica a venit la Fan Arena pentru a explica toate substraturile competitiei Exatlon.

Aceasta e explicat, printre multe altele, si unul dintre conflictele pe care le-a avut cu Ana Maria Otvos.

”Fara sa ma cunoasca, fara sa ma intrebe cum te cheama, ce te recomanda mi-a zis: ”Tu sa pastrezi distanta de mine?”. De ce? Ce am? Pureci? Paduchi sau ce?”, povestea Ana Maria Otvos ca i-ar fi spus Diana Sentes atunci cand a intrat in competitie.

‘Sa stii ca m-am gandit mult la momentul acela. Cumva am ramas putin surprinsa. Noi stiam ca avusesem o discutie inainte de aceasta replica pe care i-am dat-o eu. Si nu mai reuseam sa imi aduc aminte. Stiu ce s-a intamplat, acum.

Imediat dupa prezentarea mea in ceremonie, noi trebuie tot timpul sa facem un minut se strategii. In momentul respectiv, fara absolut nicio alta introducere, pentru faptul ca Ana avea cumva un spirit de lider, mi-a spus: ”Diana o sa iesi in fata si o sa o alegi pe Monica Rosu!”. Eu nu apucasem sa vad foarte mult din performantele nici adversarilor, nici colegilor mei. Doar imi aduc aminte ca m-am uitat putin la Monica.

Monica care este foarte impunatoare. Si am zis: ”Serios, chiar vrei sa o aleg pe Monica Rosu? Ma trimiti acum, ma arunci in gura leilor? Abia am venit! Lasa-ma sa o aleg pe Roxana Vancea, gandindu-ma ca suntem la acelasi nivel”. Moment in care ea mi-a spus ca eu trebuie sa respect ce spune echipa, pentru ca sunt ultima venita si daca ea asa a facut strategia, sa respect strategia.

Dar cumva, foarte autoritar. Am zis ca ok, fac cum vreti voi. Ceva s-a intamplat in momentul in care am pasit in fata, nu m-a lasat sufletul sa zic Monica Rosu. Si am zis Roxana Vancea. Si zic: ”Mama, ce am facut”. Si in stanga, dreapta am auzit: ”Ma, ce a facut asta?” si m-am inchis si mai rau.

Si mi-am dat seama ce am facut, am dat un pas in spate. Norocul meu ca am castigat. Dupa aceea aveam la fel, un minut doua, in care ni s-a aratat traseul, in momentul respectiv ea a venit la mine si a zis: ”Mai fetito, am zis sa faci o chestie”, iar replica mea a fost ”Cu tine nu vreau sa vorbesc, daca vorbesti pe tonul asta nu vreau sa vorbesc cu tine”. Asta a fost toata discutia.” a spus Diana Sentes

Citeste mai multe despre: