Razboinicul Ciprian le-a jignit grav pe faimoase: “Sunt spurcate”. Iubitul Monicai Rosu: “Cred ca a fost o scapare”

Razboinicul Ciprian le-a jignit grav pe faimoase: “Sunt spurcate”. Iubitul Monicai Rosu: “Cred ca a fost o scapare”

In meciul competitiei Exatlon, Romania – Mexic, Razboinicul Ciprian le-a jignit pe concurente, spunandu-le ca sunt “spurcate”. Acest lucru nu a fost trecut cu vederea de catre telespectatori, dar nici de catre invitatii din platoul FanArena, care au fost foarte atenti la actiunile acestora.

“Scopul initial era doar sa bata Mexicul. Sa castige meciul impotriva Mexicului”, a spus Stefan, fostul concurent din sezon I Exatlon. 

“Nici eu nu am inteles acele comentarii. Sunt rautacioasa. Daca esti un adevarat sportiv, trebuia sa vada partea buna de la Faimosi. De la Simi nu ma asteptam sa faca asemenea comentarii, e o fata ok, nu stiu cate jocuri vor mai castiga”, a spus Silvia Stroescu.

“Sa consideri ca esti net superior doar pentru ca ai avut noroc…dar sa o si faci vadit si sa o spui in mod repetat e gresit”, a spus Vladimir Draghia.

“Eu ma bucur foarte mult de comentariul lui Alin, Ciprian. S-ar putea ca saptamana viitoare sa avem niste surprize. Sa le faci spurcate, cred ca a fost o scapare”, a spus iubitul Monicai Rosu.

“Ciprian e foarte bine educat. El cand se supara pe ceva, pe buna dreptate spune. Si pe mine m-a uimit ca le-a facut spurcate. Sunt dati mai la o parte fata de ceilalti. La Faimosi li se pune mereu numele si prenumele”, a spus mama Razboinicului Ciprian Silasi.

Citeste mai multe despre: