Sora Cristinei Nedelcu face lumina in ”razboiul gimnastelor de la Deva”

Sora Cristinei Nedelcu face lumina in ”razboiul gimnastelor de la Deva”

Corina, sora faimoasei Cristina Nedelcu a facut dezvaluiri la FanArena despre viata pe care gimnastele o au la scoala de la Deva, dar si despre legatura dintre faimoase si razbonica Simi.

”Vreau sa clarific un aspect, am facut gimnastica la Deva, si eu si Cristina, cu un an fiind mai mare ca mine. Nu a fost selectionata. Performanta poti sa spui ca faci de la varsta de 12 – 13 an, chiar la seniori. Se fac selectii anual, daca mergi mai departe spre performanta sau nu, dupa care din cate stiu, a trecut spre atletism.

Nu stiam ca merge. Mi-am dat seama ca o cunosc, mi-am adus aminte ca o cunosc si ca am fost nu neaparat prietene apropiate, pentru ca ea era la atletism, dar era aceeasi generatie ca si noi. A si spus la televizor ca ea nu a performat si nu a avut medalii, cum au avut Monica si Cristina si ca ea vrea sa demonstreze acum, la Exatlon, ca este mai buna, asta am inteles eu din discursurile ei. Cristina nu are o antipatie fata de ea, nici eu nu am o antipatie fata de ea pentru ca suntem mari, am crescut, nu mai avem nicio legatura cu Deva.

Cristina ce vrea sa transmita este ca la Deva nu este un orfelinat si ca pe langa noi am avut pedagogi, profesori. Noi faceam meditatiile seara, in scoala, deci temele ni le faceam sub supravegherea unui meditator” spunea sora Cristinei Nedelcu in emisiunea FanArena in urma cu doua zile.

‘Mie mi s-a parut ca de la inceput Simi a avut ceva cu ea. Deci le-a atacat in momentul in care a spus ca ea nu are medalii atarnate de gat de la olimpiada, dar ea o sa demonstreze ca e mai buna decat olimpicele de aici.

Nu stiu daca sunt aceleasi cuvinte, nu vreau sa pun cuvinte in gura cuiva, insa eu am simtit de acasa ca le-a atacat pe ele. Sora mea a tot stat, ea le-a tot ironizat si atunci probabil ca un moment dat si Cristina si-a spus punctul de vedere, cat si Monica.

Dar nu cred ca, in continuare, au ceva cu ea. Dar Simia cred ca are o antipatie fata de ele, asa pot sa sustin, din punctul meu de vedere, ce vad de acasa”, a declarat Corina, sora Cristinei Nedelcu in emisiunea FanArena.

Citeste mai multe despre: