Yamato Zaharia, dependent de jocurile de noroc. Dezvaluire cutremuratoare facuta de faimos

Yamato Zaharia, dependent de jocurile de noroc. Dezvaluire cutremuratoare facuta de faimos

Yamato Zaharia a povestit cum a fost dependent de jocuri de noroc, chiar inaintea jocului pentru bani. Acesta a dezvaluit faptul ca a avut acest viciu o lunga perioada de timp, dar si faptul ca isi doreste sa ofere oamenilor de acasa o lectie. Acesta a explicat prin ce perioada grea a trecut si cum a reusit sa scape de dependenta de jocurile de noroc.

”As vrea sa ofer o lectie oamenilor de acasa din viata mea. Fiecare om are un viciu in viata. Viciul meu au fost jocurile de noroc. Am pierdut foarte multi bani, pentru mine, pentru altii mai putin, nu conteaza suma, ci doar faptul ca am avut acest viciu si mi-as dori sa ofer o lectie, un punct de vedere personal copiilor, oamenilor care pica in acest viciu, sa nu joace si sa nu ia aceasta cale. Pentru ca de acei bani ar putea sa iasa cu familia, sa se distreze, sa iasa cu prietenii si vor realiza mult mai tarziu. A durat ceva vreme.

A durat un an, poate si ceva. Jucam zlinic, la cateva zile. Au fost perioade si perioade. Perioade in care am stopat acest viciu, perioade in care a reaparut. Nu a fost ceva constant.

Dar nu este ceva bun, este un viciu foarte prost. (…) E unul dintre cele mai periculoase vicii pentru ca te loveste atunci cand castigi o suma mai mare, iar in timp ce pierzi incepi sa bagi mai multi bani crezand ca vei scoate ce ai pierdut, dar niciodata nu vei castiga.

Cine se apuca de acest viciu va ajunge doar la pierzanie si nimic mai mult. Am scapat de acest viciu cu ajutorul familiei, cu ajutorul tatalui meu, am avut multe discutii cu el si am realizat eu personal, pentru ca fiecare om care are acest viciu trebuie sa realizeze el insusi, degeaba vine un prieten sau o persoana draga sa ii spuna.

Pana nu realizeaza el si nu se da cu capul de tavan… (…) Banii mei, nu am jucat niciodata banii familiei sau banii altcuiva, am jucat doar banii mei si de asta ma supara mai tare, ca as fi putut face redirectionarea spre altceva”, a spus Yamato Zaharia.

Citeste mai multe despre: