Yamato Zaharia

Yamato Zaharia

Yamato Zaharia se poate mandri, la doar 23 de ani, cu o colectie impresionanta de titluri – este multiplu campion national, dublu campion mondial si multiplu campion european intr-unul dintre cele mai complexe si spectaculoase sporturi de lupta, Kempo. Cu un asemenea palmares, nu este de mirare ca a luat in vizor cel mai ravnit titlu al momentului: trofeul Exatlon Romania, sezonul 2, alaturi de echipa Faimosii.

Ambitia, antrenamentele dure si dorinta de a castiga fac parte din ADN-ul tanarului luptator de Kempo. A participat, de-a lungul timpului, la diverse concursuri dificile de supravietuire si a trecut cu succes, prin ambitie, prin conditia sa fizica excelenta si prin depasirea limitelor, probe de o complexitate iesita din comun. Spiritul sau de invingator, abilitatile dobandite in timpul practicarii artelor martiale si convingerea ca niciun obstacol nu ii poate sta in cale, sunt atuurile care il fac un concurent de temut in cadrul competitiei Exatlon.

Cine este Yamato Zaharia?

Nascut pe 6 iulie 1995, in Bucuresti, Yamato Andrei Zaharia a crescut inconjurat de medaliile si trofeele parintilor sai. Tatal sau, Amatto Zaharia, este multiplu campion european si mondial la Kempo, Maestru Emerit al Sportului si cel care ii este antrenor si mentor de pe vremea cand Yamato era doar un copil .

„Nu va fi usor, dar daca intri intr-o lupta iti asumi toate riscurile. Nu poti sta in ploaie fara sa te uzi. Viata este facuta din victorii, dar si din infrangeri. Indiferent daca pierd sau castig un meci, nu abandonez niciodata; lupt pana la capat!”, a declarat tanarul din echipa Faimosilor.

Sanda Zaharia, sotia tatalui luptatorului si mama fratelui mai mic al acestuia, este unul dintre cei mai respectati arbitri internationali dar si prima campioana din Kempo-ul feminin romanesc si o sustinatoare infocata a luptatorului.

Carte de vizita:

Varsta: 28 ani

Inaltime: 180 centimetri

Greutate: 75 kilograme

Stiri despre: Yamato Zaharia

Alti concurenti: