Astazi, la “Exatlon”, competitia atinge cote alarmante! Tot astazi vom afla cum evolueaza relatia tensionata dintre Roxana Vancea si Giani Kirita

Astazi, la “Exatlon”, competitia atinge cote alarmante! Tot astazi vom afla cum evolueaza relatia tensionata dintre Roxana Vancea si Giani Kirita

Competitia care a cucerit o tara intreaga, “Exatlon”, se pregateste astazi, sa vina in fata telespectatorilor romani, cu o noua editie, plina de suspans si adrenalina, dar si cu tensiuni intre cele doua echipe, care se amplifica de la o editie la alta.

Editia de astazi se anunta a fi una foarte puternica, intre cele doua echipe rivale, asta dupa ce, in editia trecuta, Faimosii si Razboinicii au luptat pana la “sange”, pe traseu, pentru a castiga premiul pus in joc, vila. Au fost conflicte puternice atat intre Faimosi si Razboinici, cat si in echipa Faimosilor.

La finalul probelor, dupa ce Razboinicii si-au adjudecat victoria, cu scorul de 10-8, si au ramas in vila, in echipa Faimosilor tensiunile s-au intetit. Disputa dintre pe Roxana Vancea si Giani Kirita pare departe de a se fi incheiat.

Giani o considera pe Roxana “motivul” pentru care Faimosii au ramas la baraca si nu se sfieste sa spuna, in fata acesteia, punctual de vedere.
“Oameni de genul asta trag echipa in jos, va spun eu! Echipa sta la baraca din cauza ei (face referire la Roxana Vancea – n.r.), simplu ca <buna ziua>. N-am nimic personal cu fata asta, serios, dar de cand am vazut-o (…) mi-am dat seama ca ea, de fapt, joaca un rol, aici”, a spus Giani Kirita.

Si, pentru ca Giani crede ca Roxana a avut, de fapt, o <strategie>, o tactica, care s-a dovedit a fi in defavoarea echipei Faimosilor, Roxana le-a facut o marturisire colegilor de echipa.

“Imi cer scuze ca am jucat astazi si ca v-am adus inapoi la baraca!”, a spus Roxana.

Daca vor reusi cei doi sa ajunga la un compromise si cum vor decurge infruntarile din cea mai indragita competitive sportive, veti afla numai astazi, de la ora 19:45, intr-o noua editie “Exatlon”. Tot astazi, Ana Georgescu, chestionata de Cosmin Cernat, va face cateva declaratii surprinzatoare. Nu ratati o noua editie memorabila, “Exatlon”.

Citeste mai multe despre: