Cate sacrificii a facut Silvia Stroescu pentru a ajunge campioana mondiala? Concurenta Exatlon a povestit pas cu pas prin cate a trecut

Cate sacrificii a facut Silvia Stroescu pentru a ajunge campioana mondiala? Concurenta Exatlon a povestit pas cu pas prin cate a trecut

Silvia Stroescu a obtinut aurul olimpic, cu echipa de gimnastica a Romaniei, la Atena, in 2004. In acelasi an, devenea campioana europeana, cu echipa, la Campionatele Europene.

In 2001, Silvia Stroescu aducea, de asemenea, medalia de aur Romaniei la Campionatele Mondiale de Gimnastica Artistica de la Gent (Belgia). Sportiva are in palmares 24 de titluri internationale si 17 titluri nationale, iar acum este, oficial, una dintre componentele echipei “Faimosii“, la Exatlon 2.

Ambitioasa, muncitoare si inzestrata cu un patriotism de apreciat, tanara a povestit, in urma cu ceva timp, ca sportivii au un drum extrem de greu si plin de sacrificii pana la succes. Silvia Stroescu a facut sacrificii mari sa atinga succesul. “O disciplina spartana.”

“Povestea mea, ca a oricarei alte gimnaste a presupus ani de sacrificii, departe de familie, fara prieteni, o disciplina spartana si o copilarie petrecuta in sala de gimnastica. Toate pentru implinirea visului in care am crezut tot timpul, de cand aveam 4 ani si jumatate. A inceput ca o joaca, devenind an de an o provocare pentru mine, in dorinta de a ma autodepasi. Ambitia si pasiunea m-au ajutat de foarte multe ori sa depasesc momentele grele, sa lupt cu mine insami atunci cand aveam indoieli. Citeste declaratia integrala a Silviei pe wowbiz.ro!

Citeste mai multe despre: