Ce dezvaluire a facut Cristina Nedelcu dupa ce s-a intors in Romania de la EXATLON

Ce dezvaluire a facut Cristina Nedelcu dupa ce s-a intors in Romania de la EXATLON

Cristina Nedelcu a parasit cu lacrimi in ochi competitia EXATLON dupa ce genunchiul i-a cedat in timpul duelului cu Madalina Predoi.

“Cand a vorbit Monica ma gandeam ca eu deja stiu ce o sa spun la final. Dar este foarte greu. Este greu pentru ca mi-as fi dorit sa pot sa continui, mi-as fi dorit sa nu se opreasca aici, pentru ca a fost extrem de frumos, cu toate greutatile, cu toate relele, cu toate momentele in care am vrut sa plec acasa si sa renunt. Acum asta seara, mi-as fi dorit mai mult ca oricand sa raman.

“Intr-adevar, Madalina are o responsabilitate dubla, i-am spus sa trebuie sa alerge cu patru picioare de acum incolo. Nu pot decat sa multumesc si sa fiu foarte recunoscatoare pentru tot timpul pe care l-am avut aici, sa fiu recunoscatoare toti oamenilor de aici, sa multumesc echipei care a pus zambetul pe fata mea atunci cand eu nu am mai avut putere si sa multumesc celor de acasa care au crezut in mine si care de fiecare data m-au sustinut cu gandurile cu energia lor si cu tot ce au avut ei mai bun”, spunea la momentul respectiv Cristina Nedelcu.

Intoarsa inapoi in Romania, fosta membra a echipei Faimosilor a dezvaluit ce planuri are in viitorul apropiat:

“Trebuie sa ma duc la cumparaturi in primul rand, sa ma pregatesc si eu cum se cuvine de sarbatori. Mai mult ca sigur sarbatorile le voi petrece in familie si alaturi de prietenii mei, pentru ca mi-au lipsit foarte mult!”, a marturisit Cristina Nedelcu.

Citeste mai multe despre: