Roxana Vancea

Roxana Vancea

Roxana Vancea, 28 de ani, a decis sa concureze la Exatlon, cel mai urmarit reality-show din Romania, pentru a-si testa limitele. S-a alaturat echipei Faimosilor hotarata sa intoarca balanta in favoarea echipei sale. Fiind o fire ambitioasa, muncitoare si determinata, Roxana va da tot ce are mai bun pentru a iesi invingatoare.

Cine este Roxana Vancea?

Povestea Roxanei Vancea a inceput in Targu Jiu, unde s-a nascut pe data de 2 iunie 1990. Si-a petrecut copilaria la Novaci, la poalele Parangului, alaturi de parintii si de bunicii ei. Roxana a inceput sa practice sport inca de la varsta de 7 ani, ea mostenind pasiunea pentru sport si stilul de viata sanatos de la parintii sai, care au fost si ei, la randul lor, sportivi – mama era jucatoare de fotbal profesionist, iar tatal, de handbal. In copilarie, fie ca era vorba de atletism, de concursuri cu bicicleta sau de alte provocari sportive, Roxana participa la orice competitie cu acelasi entuziasm. Dupa absolvirea liceului, s-a mutat in Bucuresti pentru a urma cursurile Academiei Nationale de Educatie Fizica si Sport. Roxana a devenit cunoscuta publicului din Romania prin postura de asistenta TV la un show matinal. In prezent, este antrenoare de fitness, dar a cochetat si cu lumea modelingului. Sportul sau preferat ramane atletismul.

Roxana Vancea este o buna prietena cu o alta vedeta care a trecut prin experienta Exatlon: Anda Adam. Roxana a fost domnisoara de onoare la nunta Andei Adam si a ajutat-o pe aceasta sa depaseasca emotiile coplesitoare ale celui mai important eveniment din viata ei.

Imagini cu Roxana Vancea la Exatlon Romania

roxana vancea la exatlon foto 1 faimosii roxana vancea la exatlon foto 1 roxana vancea la exatlon foto 2 roxana vancea exatlon foto 3

Carte de vizita:

Varsta: 32 ani

Inaltime: 163 centimetri

Greutate: 49 kilograme

Ocupatie: antrenor personal

Stiri despre: Roxana Vancea

Alti concurenti: