Cristina Nedelcu, reprosuri acide pentru Giani Kirita! Iata cum l-a infruntat pe antrenorul echipei sale si ce argumente a adus in favoarea Roxanei Vancea!

Cristina Nedelcu, reprosuri acide pentru Giani Kirita! Iata cum l-a infruntat pe antrenorul echipei sale si ce argumente a adus in favoarea Roxanei Vancea!

In timpul dicutiilor aprinse iscate la baraca intre Faimosi si Giani Kirita, Cristina Nedelcu a sarit in apararea colegilor sai, incercand sa potoleasca furia dezlantuita a acestora.

Dupa pierderea jocului pentru vila, Giani Kirita a cedat nervos si le-a reprosat Faimosilor ca nu au dat totul pe traseu si de aceea nu au reusit sa aduca victoria echipei.
Antrenorul a discutat cu echipa pentru a vedea care a fost, de fapt, motivul pentru care nu au reusit sa castige.

Giani a sustinut ca nimeni din echipa nu a stiut ca Roxana Vancea voia sa joace, pana la momentul alegerilor si ca desi a intrat pe traseu, dupa doua primele doua ture a spus ca nu mai poate continua.

“Nu am stiut majoritatea ca ea vrea sa joace (…) Dar de ce nu spui la ceremonie ca vrei sa joci, sa ne facem si noi o strategie?”, a spus Giani Kirita.

Pe de alta parte, Roxana Vancea i-a reprosat lui Giani Kirita faptul ca de cand a venit in calitate de antrenor al echipei lor, atmosfera este din ce in ce mai tensionata, deoarece acesta pune o presiune mult prea mare asupra tuturor la start.
Roxana Vancea a sustinut ca a simtit din plin aceasta presiune in meciul pentru vila si de aceea nu a reusit sa se concentreze si sa aduca puncte echipei.
“Mi-au spus si baietii sa nu intru sa joc, dar m-am ambitionat sa intru pentru ca m-am simtit mai bine de dimineata. Am vrut sa abandonez a treia repriza pentru ca ma durea spatele. Mi s-a reprosat ca ma prefac, ca mint, ca sunt falsa, in orice caz, a urlat la mine de fata cu ceilalti!”, a spus Roxana Vancea.


Dupa ce Giani Kirita a incercat sa ii puna la punct pe Faimosi, inoculandu-le tot ceea ce au gresit, Cristina Nedelcu a sarit in apararea colegilor sai, aducandu-i cateva argumente solide antrenorului lor.
“Cand se termina meciul, Giani, indiferent de rezultat, esti cu noi! Suntem ai tai! Astazi pentru ca am pierdut, tu te-ai dus intr-o parte si se tipa catre banca! Nu asa! Atunci cand in ea, dai in noi toti! Ne certam acolo si le dam satisfactie Razboinicilor! Niciun antrenor din lumea asta nu face asa ceva! Antrenoarea mea, cand pierdeam concursuri de mare anvergura, in fata unuia care venea sa ne spuna ceva, ne lua apararea!”, a spus Cristina Nedelcu.

Citeste mai multe despre: