De ce au plecat consecutiv doi baieti de la Exatlon? Cum se fac eliminarile in cel de-al doilea sezon

De ce au plecat consecutiv doi baieti de la Exatlon? Cum se fac eliminarile in cel de-al doilea sezon

Cel de-al doilea sezon Exatlon e plin de surprize si are reguli diferite fata de primul sezon Exatlon.

In ultimele doua saptamani au fost eliminati doi baieti de la Exatlon, Adrian Blidaru de la Faimosi si Calin Novacescu de la Razboinci.

In al doilea sezon, telespectatorii nu mai au posibilitatea de a-si vota concurentii favoriti. Eliminarile se fac pe criterii sportive. Asadar, din echipa pierzatoare doi concurenti vor fi nominalizati.

Primul concurent nominalizat este cel care a obtinut cele mai putine puncte in jocurile din saptamana respectiva, iar al doilea concurent este nominalizat de catre Jucatorul saptamanii.

Cei doi concurenti nominalizati intra la duel. Duelurile au loc doar intre persoane de acelasi sex. Concurentul care pierde duelul este eliminat.

Un concurent poate parasi competitia si fara a fi votat de public, in urma unei accidentari, din motive medicale, sau chiar din propria initiativa.

De fiecare data cand un concurent abandoneaza competitia, el este inlocuit de un jucator nou.

In prima runda de eliminari, Cosmin Cernat a aruncat o moneda pentru a stabili daca eliminarea se va face de la fete sau de la baieti. Astfel ca prima care a parasit competitia a fost Silvia Stroescu.

Urmatoarea eliminare a fost a lui Adrian Blidaru, mergand pe principiul de eliminare o fata, apoi un baiat.

Pentru ca intre timp echipele s-au reintregit cu concurenti noi, ultima eliminare a avut loc de la baieti si a plecat razboinicul Calin Novacescu.

Citeste mai multe despre: