Drama cumplita prin care a trecut Silvia Stroescu de la Exatlon 2! Cum a reusit gimnasta sa depaseasca necazul pe care l-a avut la varsta de doar 16 ani

Drama cumplita prin care a trecut Silvia Stroescu de la Exatlon 2! Cum a reusit gimnasta sa depaseasca necazul pe care l-a avut la varsta de doar 16 ani

Silvia Stroescu de la Exatlon, drama cumplita. Uite ce a patit cand avea doar 16 ani.

Silvia Stroescu de la Exatlon a obtinut aurul olimpic, cu echipa de gimnastica a Romaniei, la Atena, in 2004. In acelasi an, devenea campioana europeana, cu echipa, la Campionatele Europene.

In 2001, Silvia Stroescu aducea, de asemenea, medalia de aur Romaniei la Campionatele Mondiale de Gimnastica Artistica de la Gent (Belgia). Sportiva are in palmares 24 de titluri internationale si 17 titluri nationale, iar acum este, oficial, una dintre componentele echipei “Faimosii“, la Exatlon 2.

„Am urmarit primul sezon “Exatlon” si am remarcat ca este o emisiune care promoveaza sportul si valorile sportive, motiv pentru care pornesc, cu bucurie, in aceasta competitie. Consider ca este o adevarata provocare, atat din punct de vedere al aptitudinilor, al pregatirii fizice, cat si din punct de vedere al confortului cotidian. Va trebui sa imi demonstrez mie insami ca ma pot adapta la conditii diferite de efort si de convietuire. Imi lipsesc foarte mult cantonamentele, antrenamentele si competitia in sine, lucruri pe care le voi retrai, cu siguranta, la “Exatlon”, a declarat Silvia Stroescu. Citeste in integime declaratia gimnastei pe wowbiz.ro!

Citeste mai multe despre: