El e urmasul lui Giani Kirita la Exatlon! Un alt “caine rosu” dinamovist se afla printre concurentii din sezonul 2 Exatlon! Cine e sportivul

El e urmasul lui Giani Kirita la Exatlon! Un alt “caine rosu” dinamovist se afla printre concurentii din sezonul 2 Exatlon! Cine e sportivul

Giani Kirita a fost unul dintre concurentii emblematici de la Exatlon, sezonul 1. A fost iubit sau criticat, dar nimeni nu l-a putut ignora.

Miercuri seara, la KANAL D, fanii Exatlon Romania au facut cunostinta cu concurentii din sezonul doi al show-ului fenomen al momentului. Zece celebritati si zece oameni necunoscuti pana acum au ajuns in Republica Dominicana, acolo unde se vor duela, in urmatoarele luni, in conditii dintre cele mai grele, pentru trofeul suprem: titlul de castigator Exatlon Romania.

Printre cei zece faimosi, se numara si fotbalistul Cristi Pulhac, coleg de generatie cu Giani Kirita, “legenda” primului sezon.

Pulhac a jucat de 6 ori pentru echipa tarii noastre.

Pe langa Dinamo, el a jucat si in echipa Hercules Alicante in Primera Division Spania, unde a impresionat prin calitatile sale sportive si prin fairplay. Spune ca a muncit foarte mult pentru a ajunge sa joace fotbal profesionist si se simte pregatit sa ia in stapanire nisipurile fierbinti din Dominicana. Nimic nu il sperie si se vede invingator.

Cristi Pulhac i-a marturisit lui Cosmin Cernat de ce a acceptat sa participe la Exatlon:

Citeste mai multe despre: