ELIMINARE Exatlon Romania 7 octombrie. Cine a pierdut jocul pentru eliminare si cine sunt nominalizatii pentru duel

ELIMINARE Exatlon Romania 7 octombrie. Cine a pierdut jocul pentru eliminare si cine sunt nominalizatii pentru duel

Duminica, 7 octombrie, a avut loc cel de-al saselea joc pentru eliminare la Exatlon. Echipa care a pierdut jocul pentru eliminare va trimite la duel doi concurenti.

Jocul pentru eliminare din aceasta duminica, de la Exatlon, a fost extrem de stans, chiar daca Faimosii au avut un avantaj urias: au putut sa isi aleaga pe cine nu au vrut sa concureze de la Razboinici, deoarece aceasta a fost miza jocului special de vineri.

Faimosii au ales sa il tina “pe banca” pe Alin de la Razboinici, insa chiar si asa meciul pentru eliminare a fost unul extrem de echilibrat, echipele mergand umar la umar pana la scorul de 8-8.

ELIMINARE Exatlon Romania 7 octombrie. Cine a pierdut jocul pentru eliminare

Echipa care a pierdut jocul pentru eliminare a fost echipa Razboinicilor, acestia fiind invinsi de Faimosi cu scorul de 10-8. Victoria Faimosilor a fost adusa de Cristina Nedelcu, care a invins-o la mustata pe Ana Maria Otvos. Statistica generala a jocurilor pentru eliminare este egala: trei eliminari din partea Faimosilor si trei eliminari din partea Razboinicilor.

Conform regulilor privind eliminarea, de la Razboinici a fost eliminat un baiat.

ELIMINARE Exatlon Romania 7 octombrie. Cine a fost nominalizat pentru eliminare

Concurentul nominalizat automat pentru eliminare, deoarece a avut cel mai slab punctaj in ultima saptamana, este Catalin Dumitrescu.

A doua nominalizare a fost facuta de cel mai valoros jucator al saptamanii precedente, Ana Maria Otvos. Este a doua saptamana consecutiva in care ii revine Anei sarcina ingrata de a-si nominaliza un coleg pentru eliminare.

In saptamana precedenta, nominalizarea Anei a vizat-o pe Ana Simia Taran.

De aceasta data, Ana l-a nominalizat pe Doru Mesesan, ajuns astfel la cel de-al doilea duel pentru eliminare.

“Ma simt motivat, ma asteptam sa fiu nominalizat. Cel mai bun sa castige, sa ajute echipa in continuare”, a spus Doru dupa ce a aflat vestea.

ELIMINARE Exatlon Romania 7 octombrie. Cine a fost eliminat de la Exatlon

Desi multi il vedeau favorit pe Doru Mesesan in jocul pentru evitarea eliminarii, impotriva uriasului Catalin Dumitrescu, acesta din urma s-a dovedit a fi un adversar “greu de ucis”, care a castigat mai multe puncte valoroase in fata Dacului.

Totusi, victoria i-a revenit lui Doru, care mai avea doua ” vieti” in momentul in care adversarul sau a ajuns la zero,  iar Catalin Dumitrescu a fost eliminat de la Exatlon.

 

Citeste mai multe despre: