Giani Kirita versus Cristi Pulhac, de la vorbe mieroase la replici acide! “Vorbesti ca o moara stricata!” Iata ce crede sotia Faimosului despre conflictul celor doi!

Giani Kirita versus Cristi Pulhac, de la vorbe mieroase la replici acide! “Vorbesti ca o moara stricata!” Iata ce crede sotia Faimosului despre conflictul celor doi!

Dupa Roxana Vancea, inca un Faimos pare sa fi ajuns la cutite cu antrenorul Giani Kirita. Desi s-a aratat inca de la inceput foarte incantat de venirea lui Giani la carma echipei sale, Cristi Pulhac a ajuns sa se revolte fata de antrenorul sau.
Giani Kirita a avut o primire frumoasa din partea Faimosilor, dar mai ales din partea lui Cristi Pulhac. Nimic nu avea sa anunte ca intre cei doi o sa apara animozitati, reprosuri, sau discutii in contradictoriu. Totul a inceput de vineri, cand Faimosii au luptat pentru a recupera vila. Fotul fotbalist a dat totul la joc si a adus si un punct important echipei sale. Acesta a avut o reactie neobisnuita atunci cand a castigat punctul, imprumutand pentru o secunda replica prietenului sau, Giani Kirita. Cand a realizat ca l-a copiat pe Giani, care s-a apropiat de el sa-l felicite, Cristi a facut rapid o completare.
“Eu sunt regele! Cu el!”, a spus Cristi Pulhac.
Efortul depus de Cristi Pulhac nu a reusit sa monteze echipa. Faimosii au pierdut atunci in fata Razboinicilor, iar Giani i-a taxat pe toti.

“Am incredere inca in echipa mea, de asta sunt aici! Insa este foarte ingrijorator, de cand am venit aici am avut cel putin sapte finaluri in care baietii nu s-au descurcat cum trebuie! Si asta ma ingrijoreaza cel mai mult la echipa mea! O sa mergem impreuna la baraca sa vorbim din nou, dar din pacate prea multe vorbe nu prea au sens!”, a spus Giani Kirita.

Vorbele au prins sens seara, cand Cristi Pulhac nu a mai rezistat presiunii si a avut o discutie aprinsa cu prietenul lui.
“Mie, in viata mea, mi-a placut sa imi asum absolut tot ceea ce fac! Daca unul ia o decizie, sa si-o asume! Sunt intr-o echipa, imi asum! Daca suntem stapani pe noi! Daca ai impresia ca esti numarul unu, arata pe teren!”, a spus Giani Kirita.

“Eu consider ca fiecare de doua luni de zile s-a analizat in felul lui aici! Ai inteles? Nu sunt numarul unu, “boss”! Ca aici eu n-am vorbit de numarul unu! Nu sunt moara stricata cu tine! Nu ne tragem de sitreturi!”, a replicat Cristi Pulhac.


Intrebata daca crede ca Pulhac nu il accepta de lider pe Giani, Raluca, sotia fotbalistului a declarat ca sotul ei a reactionat acid din cauza tensiunilor acumulate, insa il accepta pe Giani drept antrenor al echipei sale.
“El a avut diversi antrenori! Daca Giani e acolo ca antrenor, cu siguranta il respecta! Cristi nu mi-a vorbit niciodata urat despre el!”, a spus Raluca Pulhac.

Citeste mai multe despre: