Iulian Pitea si Mirel Dragan, o noua reglare de conturi! “Mirel a adus injurii familiei mele!” Cine a gresit in scandalul dintre cei doi concurenti? Iata cum comenteaza luptatorul Andrei Stoica reactia Faimosului!

Iulian Pitea si Mirel Dragan, o noua reglare de conturi! “Mirel a adus injurii familiei mele!” Cine a gresit in scandalul dintre cei doi concurenti? Iata cum comenteaza luptatorul Andrei Stoica reactia Faimosului!

Mirel Dragan a avut o reactie nervoasa necontrolata fata de adversarul sau, Iulian Pitea.

Mirel Dragan este un luptator care da totul pentru echipa lui. Asa a fost caracterizat de catre antrenorul sau, Amatto Zaharia care a avut numai cuvinte de lauda la adresa sportivului. La Exatlon insa, Mirel a intrat in conflict cu multi dintre concunrenti, chiar si cu unul dintre fostii sai coechipieri, What’s UP.
Nu a durat mult si atentia lui Mirel s-a indreptat spre Razboinici. Cel pe care l-a luat in vizor din tabara adversa a fost Iulian Pitea, care a simtit punctul lui slab si a mizat pe acest lucru. Tatonarile lui au dat roade, iar Mirel a ripostat, chiar in timpul unui joc, cand au ajuns sa isi adreseze replici acide.


De la injurii pana la un contact direct nu a mai fost mult. Dupa ce a castigat un punct important pentru Faimosi, Mirel s-a bucurat in stilul lui caracteristic. Insa Iulian a fasit antidotul pentru a-i strica momentul de bucurie al Faimosului si a pus paie pe foc. Tanarul a declansat seria tachinarilor la adresa adversarului sau, moment in care Mirel a cedat nervos si a actionat in consecinta.
Luptatorul i-a soptit la ureche lui Iulian injurii la adresa familiei sale, dar si amenintari, socandu-si atat coechipierii cat si adversarii cu atitudinea sa. Razboinicul Iulian nu se astepta ca Mirel sa reactioneze atat de dur.


“M-a luat de gat, chiar m-a strans foarte tare, sunt si ars pe spate si a venit langa urechea mea si a inceput sa ma ameninte, sa aduca injurii asupra familiei mele. Dupa ce m-a amenintat ca o sa ma bata, ca sa-mi faca nu stiu ce acasa, ca sa ma astepte la aeroport!”, a spus Iulian Pitea.
Invitat in platoul “FanArena”, luptatorul Andrei Stoica a comentat reactia nervoasa a Faimosului Mirel Dragan.
“Sunt atat de multi factori acolo care la un moment dat te fac sa izbucnesti! Pot sa il inteleg si pe Mirel, pot sa il inteleg si pe Iulian! Oamenii de acasa trebuie sa inteleaga ca acolo sunt atat de multi factori care te pot face sa recurgi la un gest din acesta si exista si frustrarea in momentul in care ai pierdut!”, a spus Andrei Stoica.
Pe de alta parte, Vladimir Draghia s-a arata indignat de comportamentul ambilor concurenti, insa mai cu seama de cel al lui Iulian Pitea, afirmand ca acesta a fost cel care a iscat, de fapt, scandalul, deoarece l-a atatat pe Mirel Dragan.

Citeste mai multe despre: