Primele declaratii ale Silviei Stroescu dupa eliminarea de la Exatlon! “Am decis sa ma menajez”- Jaguarul: “S-a vazut ca nu i-a parut rau ca a pierdut”

Primele declaratii ale Silviei Stroescu dupa eliminarea de la Exatlon! “Am decis sa ma menajez”- Jaguarul: “S-a vazut ca nu i-a parut rau ca a pierdut”

Silvia Stroescu a pierdut duelul cu Lili Sandu si a fost eliminata de la Exatlon. Fosta gimnasta se va intoarce in Romania.

In exclusivitate pentru FanArena, Silvia Stroescu a facut primele declaratii dupa eliminare. Faimoasa a dezvaluit ca abia asteapta sa se intoarca in Romania si sa isi revada familia.

“A fost o experienta brusca, a avut un mare impact asupra mea. Nu o voi uita niciodata, ma bucur ca am trait-o, nu o regret. Medicul mi-a spus ca am o entorsa de gradul 2, astept sa ajung la Bucuresti ca sa aflu mai multe. Problemele de sanatate mi-au pus multe semne de intrebare, am decis sa ma menajez cumva.

“Imi este dor de toata lumea de acasa. M-am jucat, am trecut prin aceste probe, ma bucur ca am luat parte la aceste trasee”, a declarat Silvia Stroescu in primul interviu dupa ce a fost eliminata de la Exatlon.

Ionut Sugacevschi este convins ca Silvia nu si-a dorit cu adevarat sa ramana la Exatlon.

“S-a vazut ca nu i-a parut rau ca a pierdut. Se vedea ca nu isi doreste cu adevarat sa ramana in concurs. S-a vazut ca nu si-a dorit. Nu isi dorea foarte mult sa ramana in acest concurs. Poate i-a fost foarte greu la Exatlon si a lasat motoarele mai usor inca de la inceput”.

Sursa: wowbiz.ro.

Citeste mai multe despre: