Primele imagini cu Silvia Stroescu la aeroport! Concurenta din echipa Faimosilor s-a intors in Romania

Primele imagini cu Silvia Stroescu la aeroport! Concurenta din echipa Faimosilor s-a intors in Romania

Silvia Stroescu este primul concurent de la EXATLON Romania – sezonul 2 care a parasit competitia.

Fosta gimnasta a fost eliminata dupa duelul cu Lili Sandu, accidentarea la glezna punandu-si serios amprenta asupra evolutiei pe care a avut-o in concurs.

“Ma bucur ca am avut ocazia sa fiu aici alaturi de oameni frumosi. Glezna mi-a facut probleme. (…) Nu pot compara ceea ce se intampla aici (n.r.la <Exatlon>) cu competitile la care am participat. Da, am avut aceasta accidentare la glezna, dar sunt fericita ca am dus traseele pana la capat”, a spus la acel moment Silvia Stroescu.

Intoarsa in tara, sportiva a marturisit ca perioada petrecuta in Republica Dominicana i s-a parut a fi mult mai lunga.

“Este un sentiment atat de placut, parca am fost plecata doua luni, trei luni, mi s-a parut ca a durat foarte mult! Din pacate piciorul ma doare in continuare. Speram sa imi treaca cat de cat dar si acum, dupa atatea ore de stat in avion, ma doare foarte tare. O sa incerc sa ajung la un doctor, sa vedem ce zice”.

Silvia Stroescu a mai declarat ca acest concurs a schimbat-o.

“Acest concurs m-a schimbat. A fost o schimbare brusca, ambientul, oamenii, nu am mai avut telefon, sampon, apa, mancare la discretie si asa mai departe. Din cauza asta cred ca mi s-a si parut ca a durat foarte mult. M-a facut sa realizez cat de mult conteaza lucrurile simple, sa ai prietenii langa tine, sa ai familia langa tine, chiar lucrurile care conteaza in lumea asta.

“Cel mai mare regret este chiar aceasta accidentare. Am incercat sa trec peste ea, cu toate ca medicul m-a sfatuit sa nu calc si ca trebuie sa fac pauza eu am zis ca sunt obisnuita cu durerea. Nu cred ca am facut prea bine”.

Citeste mai multe despre: