Razboinicii au primit intariri: o luptatoare s-a alaturat echipei albastre! Iata cum a fost primita Madalina si ce indicatii a primit de la Ana Otvos! Cum au reactionat colegii sai la primul punct decisiv castigat!

Razboinicii au primit intariri: o luptatoare s-a alaturat echipei albastre! Iata cum a fost primita Madalina si ce indicatii a primit de la Ana Otvos! Cum au reactionat colegii sai la primul punct decisiv castigat!

Surpriza serii trecute de la Exatlon a fost aparitia noii concurente in tabara Razboinicilor, Madalina Linguraru.

Echipa Razboinicilor s-a marit cu inca un concurent, o luptatoare a venit sa ii ia locul Dianei Sentes, dupa ce aceasta a renuntat definitiv la competitie. Aceasta a fost primita cu mult entuzism de catre Razboinici, care s-au aratat deschisi si bucurosi sa primeasca intariri pentru echipa lor.
“Am simtit ca este o experienta frumoasa si o noua provocare pentru mine, pentru ca este ceva foarte diferit fata de ceea ce am facut eu pana acum!”, a spus Madalina.
Campioana mondiala la lupte pe plaja si lupte africane, Madalina Linguraru a intrat in paine inca din prima sa zi de competitie.
Cea care i-a dat primele indicatii inainte de primul meci a fost nimeni alta decat Ana Otvos, care i-a subliniat faptul ca va fi selectata des de catre Faimosi, deoarece e nou venita.

“Vezi ca tu acum vei fi forjata, pentru ca inca nu stii traseul! Tu pe parcurs, vei fi extrem de buna, dar acum te vor forja!”, i-a spus Ana Otvos.
Razboinica a facut fata cu brio traseul, din pacate finalul i-a adus mari probleme. Faimosii i-au reperat imediat slabiciunile si au incercat sa profite pentru a castiga puncte importante, insa au avut o mare surpriza atunci cand nu se asteptau, Madalina a adus victoria Razboinicilor prin castigarea punctului decisiv, in fata Faimoasei Cristinei Nedelcu.
Razboinicii s-au bucurat enorm de victoria adusa de noua lor colega, Madalina, si de faptul ca vor continua sa locuiasca in vila.
Desi se afla la vila de ceva vreme si atmosfera din sanul echipei este una foarte buna, Razboinicii nu s-au dat la o parte de la ironii si glume pe seama Faimosilor.


“Pe mine ma bucura de fiecare data cand ii vad demoralizati si obositi si tristi! Si exista tensiuni la ei in echipa!”, a spus Iulian Pitea.
Tinta ironiilor Razboinicilor a fost insa Monica Rosu, despre care Ana Otvos a afirmat nu o agreeaza pentru ca vorbeste foarte mult.
“Despre Monica, stim cu totii ca a lucrat in televiziune si aici are alt rol, insa ei ii este greu sa iasa din rolul pe care l-a avut, vorbeste mult chiar daca i se spune sa vorbeasca scurt!”, a spus Ana.

Citeste mai multe despre: