Razboinicii si-au dorit inadins sa piarda vila? Ce a dezvaluit Iulian la inceputul jocului dintre cele doua tabere adverse?

Razboinicii si-au dorit inadins sa piarda vila? Ce a dezvaluit Iulian la inceputul jocului dintre cele doua tabere adverse?

La inceputul jocului care s-a disputat intre Faimosi si Razboinici pentru vila, intrebat fiind de catre Cosmin Cernat cum crede ca va fi competitia, Iulian a spus foarte sincer ca nu ar fi rau sa piarda si sa mearga la baraca pentru ca acest lucru i-ar uni si mai mult. In momentul de fata Razboincii traverseaza o criza si singurul loc care i-ar putea aduce si mai aproape ar fi saivanul.

“Mi-as dori foarte mult sa ajungem acolo, au intervenit niste tensiuni intre noi si nu e bine. Si data trecuta cand am plecat de aici, a fost cu capul sus, ne-am dus, ne-am conectat si mai bine. E uman ce s-a intamplat, reactia lui Doru fiind nominalizat sa mearga la eliminare, l-a deranjat. Noi nu avem o ierarhie, dar discursul lui dupa eliminare a fost unul dureros petnru mine. Am pierdut doi jucatori nu unul, m-am simtit dezamagit. A intervenit acel lucru de individualitate. Asta nu inseamna ca nu dorim sa nu castigam, insa vila este o capcana psihologica, ne relaxeaza foarte mult. Faimosii au venit cu forte noi cand au fost acolo”, a spus Iulian.

“Vila este o capcana psihologica, nu mai ai aceeasi tragere de inima, acel stat in mediul monoton iti da dorinta sa mergi mai departe. Eu sunt mai retras, mai calculat, stau cu mine, ma montez pe mine si nu vreau sa le transmit lor o alta energie decat pozitiva.”, a completat si Yamato Zaharia.

 

Citeste mai multe despre: