Ce echipa va antrena Giani Kirita? Catalin Cazacu, dezvaluiri exclusive: ”El vrea la Faimosi pentru ca…”

Ce echipa va antrena Giani Kirita? Catalin Cazacu, dezvaluiri exclusive: ”El vrea la Faimosi pentru ca…”

Vladimir Draghia si Giani Kirita vor fi antrenori in cel de-al treilea sezon al reality show-ului fenomen„Exatlon”, difuzat de sambata pana marti, de la ora 20:00, la Kanal D. Fostii coechipieri vor fi alaturi de concurenti in cea mai dramatica si frumoasa competitie a vietii lor, ii vor ghida pe acestia in drumul spre victorie si ii vor sustine in toate incercarile prin care vor trece.

Deja se fac presupuneri despre ce echipe vor antrena ce doi. Daca Catalin Cazacu spune ca Giani va fi la Faimosi, Cristi Pulhac nu este de acord cu el.

”La prima vedere eu cred ca Giani ar empatiza mai bine cu Razboinicii. Giani nu o sa puna presiune psihologica pe Gabi, dar daca Giani va fi la Razboinici, o sa-l ajute, intr-adevar. Bine, Gabi stie exact ce are de facut de la mine, indirect’‘, a spus Alex Nedelcu.

”Despre ce vorbim? Vorbim despre Giani care este dedicat aceleiasi culori ale unei echipe de o mie de ani. Voi il stiti pe Giani. Giani in momentul in care vede alte culori, daca vede rosu si albastru nu intra pe covorul ala. Voi imi spuneti mie ca Giani ar fi bucuros sa mearga la… Poate sa mearga la Razboinici cine vreti voi, el vrea la Faimosi pentru ca acolo a crescut, despre ce vorbim”, a spus Catalin Cazacu.

”Vrea, dar nu cred ca va fi. Eu am avut certuri cu Giani in sezonul doi. Il cunosc pe Giani si ca fotbalist si il cunosc si asa… Omul se mai schimba! Daca va fi la Razboinici nu stiu daca l-ai pregatit psihic (pe Gabi) pentru venirea lui Giani. Eu cred ca va fi la Razboinici. Daca va fi la Faimosi, ei sunt mai agresivi ca noi anul trecut”, a spus Cristi Pulhac.

Urmariti editia de sambata a Exatlon Romania pentru a vedea ce echipa va antrena fiecare antrenor.

Urmariti totul in materialul video de mai jos:

 

 

Citeste mai multe despre: