EXCLUSIV Ion Surdu a dat cartile pe fata! Ce s-a intamplat intre el si Nicoleta Lunca in Republica Dominicana: ”Eu si Nicoleta avem o relatie…”

EXCLUSIV Ion Surdu a dat cartile pe fata! Ce s-a intamplat intre el si Nicoleta Lunca in Republica Dominicana: ”Eu si Nicoleta avem o relatie…”

Sezonul 3 Exatlon Romania s-a incheiat iar castigatorii marilor premii sunt Ion Surdu si Andreea Arsine. Cei doi ne-au acordat un interviu, in exclusivitate, despre experienta Exatlon Romania si despre tot ce s-a intamplat in Republica Dominicana.

Toata lumea a observat cat de bine s-au inteles Ion Surdu si Nicoleta Lunca in Republica Dominicana si nu putini sunt cei care au crezut ca cei doi traiesc o frumoasa poveste de dragoste. Noi l-am intrebat pe Ion Surdu ce s-a intamplat intre ei la intoarcerea in tara si iata ce ne-a raspuns acesta:

”Nu e nunta, nu stiu ce au vazut la Exatlon, dar cu siguranta, eu pot sa zic ca eu cu Nicoleta avem o relatie de prietenie, nu mai mult de atat. Si cand a venit in vila ne-am inteles foarte bine, am socializat foarte mult si doar atat”, a spus Ion Surdu.

Intrebare: Ai zis ca la Exatlon nu se stingeau camerele niciodata. Avem imagini de pe camerele de luat vederi cu tine si cu Nicoleta. Probabil stii despre ce e vorba?

”Abia astept sa le vad si eu, atunci. Cand am fost la Exatlon s-a vazut ca sunt o persoana destul de calculata si tot ce imi faceam acolo imi asum, asa ca, in mod sigur nu o sa gasesto nimic. Am fost eu insumi si asa a fost sa fie”, a spus Ion Surdu.

Citeste si: EXCLUSIV Ce vrea sa faca Andreea Arsine cu marele premiu si cum a decis sa imparta banii cu Nicoleta Lunca: ”Poate ma razgandeam si…”

Urmariti intreaga declaratie a acestuia in materialul video de mai jos:

Citeste mai multe despre: