De ce plange Razboinica Simy? Adevarata miza pe care sportiva o are in Republica Dominicana

De ce plange Razboinica Simy? Adevarata miza pe care sportiva o are in Republica Dominicana

Ana Simia Taran din echipa Razboinicilor a izbucnit in plans de cateva ori, pe parcursul primelor doua saptamani la Exatlon.

Simy de la Exatlon este una dintre concurentele cele mai pregatite din punct de vedere fizic, insa aparent pare sa aiba probleme emotionale. De-a lungul primelor doua saptamani in Republica Dominicana, ea a izbucnit de doua ori in plans, facandu-l pe Cosmin Cernat s-o intrebe ce s-a intamplat.

Simy a fost un copil cu aptitudini sportive inca de la o varsta extrem de frageda, fapt care i-a determinat parintii s-o trimita la Deva, la scoala unde au invatat toate campioanele la gimnastica, inclusiv Monica Rosu sau Silvia Stroescu. A ajuns la internat la 5 ani si a stat acolo pana la 16 ani. In acest timp, ea nu a reusit sa atinga marea performanta in gimnastica. A incercat apoi in atletism, unde a avut rezultate destul de bune, insa pana la urma a renuntat la tot si a plecat in Italia, unde traieste si acum.

In acest moment, pentru Simy, miza la Exatlon este dubla, pentru ca vrea sa arate ca este o adevarata campioana si ca se poate compara din punct de vedere sportiv cu medaliatii olimpici sau mondiali impotriva carora lupta. Din acest punct de vedere, ea s-a descurcat excelent pana acum, avand si sprijinul colegilor ei din echipa Razboinicilor, care i-au fost alaturi in momentele mai grele.  ( wowbiz.ro )

Citeste mai multe despre: