Panica printre Razboinici la baraca! Diana Sentes a inceput sa tipe, iar Doru a fugit afara. Cum au resimtit concurentii cutremurul?

Panica printre Razboinici la baraca! Diana Sentes a inceput sa tipe, iar Doru a fugit afara. Cum au resimtit concurentii cutremurul?

Concurentii Exatlon au tras o sperientura zdravana din cauza cutremurului. Se pare ca la baraca, Razboinicii l-au simtit mai acut fata de Faimosi care nu prea au dat importanta acestui lucru, doar Cristina Nedelcu si Ana Georgescu avand fobie de cutremur.

La baraca, Ana Otvos, Doru Mesesan si Diana Sentes au fost cei mai panicati dintre Razboinici si chiatr au tinut sa spuna lui Cosmin Cernat ca au resimtit din plin cutremurul fiindu-le teama pentru viata lor. Cosmin i-a lamurit ca nu va fi singurul cutremur si totodata i-a calmat spunand ca in Republica Dominicana sunt dese astfel de miscari tectonice, insa nu sunt periculoase asa ca ar trebui sa se obisnuiasca si sa nu se panicheze ca s-a r putea darama baraca peste ei sau ingropa in nisip.

“Mama, iti dai seama cum s-a simtit?”, “Mama, mama, ce naspa”, “Se misca toata cabana” au fost cateva dintre reactiile Razboinicilor, care s-au speriat destul de tare.

“Se misca tare cabana. Din cate au fost, sa se miste cabana asa, niciodata”, a spus Doru.

“In dimineata asta cu totii ne-am trezit un pic mai ravasiti pentru ca azi-noapte a fost o ploaie foarte puternic, iar dupa acea ploaie puternica a venit un cutremur puternic”, a marturisit Corina.

“Eu dormeam afara, dar cred ca dormeam atat de bine, incat n-am simtit ca dorm in ploaie. A venit Silasi sa ma trezeasca, sa ma bage in baraca. La vreo 5 minute, cred ca nu am apucat sa adorm, a fost un mare cutremur. Prima data am avut impresia ca am inceput sa am vedenii, am inceput sa o iau razna, de multe ori am impresia in competitia asta si am zis sa tac, ca daca am luat-o eu razna nu mai conteaza. Dar a inceput si Diana sa tipe ca e cutremur, Doru a fugit din baraca. Din ce spune el, a iesit sa ne salveze, nu stiu ce sa cred, ca aici suntem sub cerul liber, singurul lucru care putea sa ne raneasca era baraca”, a spus Ana Otvos.

 

Citeste mai multe despre: