Cristi Pulhac a vorbit despre ABANDONUL competitiei! Faimosul a spus totul cu lacrimi in ochi: ”Am cedat!”

Cristi Pulhac a vorbit despre ABANDONUL competitiei! Faimosul a spus totul cu lacrimi in ochi: ”Am cedat!”

Momente tensionate in echipa Faimosilor! Dupa criza de nervi a lui Cristi Pulhac, echipa a reusit sa vorbeasca si in cele din urma sa ajunga la un consens in ceea ce priveste sustinerea dintre fete si baieti.

In cadrul ceremoniei de la jocul special, Cristi Pulhac si Mirel Dragan au facut dezvaluiri incredibile. Acestia au spus ca Pulhac si-a dorit sa abandoneze competitia in urma conflictelor si a tensiunilor din ultimele doua saptamani:

Legat de faptul de ieri, ca au fost tensiuni, nervi, fiecare intelege altfel felul de exprimare si ieri, probabil, la noi baietii am inteles altceva, ceea ce a vrut sa spuna Giani. Cred ca am rezolvat problemele, chiar azi dimineata am plecat toti cu un vibe foarte bun. Eu personal multumesc lui Yamto si lui Mirel, pentru ca eu am cedat.

Eu astea doua saptamani iti spun sincer, am cedat si multumesc pentru sustinerea lor, pentru ca fiecare dintre noi gasim aici cate un om caruia sa ne destainuim, si cu care sa vorbim. A sa cum le-am vazut si pe fete de multe ori cand treceau prin momente grele (…)”, a spus Cristi Pulhac.

Mirel Dragan: ”Am avut o discutie cu Cristi, el deja cred ca cedase un pic…

Cosmin Cernat: Se gandea chiar sa renunte!

Mirel Dragan: Da, din cauza stresului.

Urmariti discutia integrala in materialul video de mai jos:

Citeste mai multe despre: