ELIMINARE Exatlon 2 septembrie: Silvia Stroescu si Lili Sandu au fost fost nominalizate pentru eliminare! Cine a pierdut duelul sportiv si a plecat acasa

ELIMINARE Exatlon 2 septembrie: Silvia Stroescu si Lili Sandu au fost fost nominalizate pentru eliminare! Cine a  pierdut duelul sportiv si a plecat acasa

Exatlon Romania sezonul 2 si-a desemnat primul concurent eliminat!

Faimosii au pierdut jocul pentru imunitate si, prin tragere la sorti, cu ajutorul unei monede, s-a decis ca o fata sa paraseasca competitia. Conform noului regulament, la duelul pentur eliminare intra cea mai slaba concurenta din echipa precedenta si o concurenta nominalizata de cea mai buna concurenta a saptamanii.

Cea mai slaba evolutie in prima saptamana de Exatlon Romania, sezonul 2, a avut-o fosta gimnasta Silvia Stroescu, ea fiind implicit nominalizata la eliminare.

2 septembrie: Cine a fost eliminat de la Exatlon Romania?

Ana Georgescu, desemnata drept cea mai buna concurenta, a nominalizat-o pe Lili Sandu pentru eliminare, deoarece actrita a suferit o accidentare la umar si nu mai poate da 100% din energie pentru echipa.

Silvia si Lili au concurat pe un traseu de mai multe ori, plecand de la scorul 5-5. Pentru fiecare tura pierduta, ele au pierdut cate un punct iar concurenta care a ajuns prima la 0 puncte a fost eliminata.

 

2 septembrie: Cine a fost eliminat de la Exatlon Romania?

Concurenta care a fost eliminata de la Exatlon Romania, sezonul doi, a fost Silvia Stroescu.

“E greu sa iti iei la revedere de la un suflet frumos. E o competitie, intelegem asta, dar partea umana iese in fata tot timpul”, a marturisit Lili Sandu despre despartirea de Silvia Stroescu, adversara sa de la duel.

“Nu vor sta o vesnicie aici, oricum ne vom revedea. Ma bucur ca am avut ocazia sa fiu alaturi de atatia oameni frumosi.

Din pacate, piciorul mi-a dat de furca”, a spus Silvia , inainte de a-si lua la revedere de la ceilalti Faimosi, pe care ii va sustine in curand de acasa, din fata televizorului.

Citeste mai multe despre: