ELIMINARE Exatlon 23 septembrie. Cine a castigat meciul pentru eliminare

ELIMINARE Exatlon 23 septembrie. Cine a castigat meciul pentru eliminare

Duminica, 23 septembrie, concurentii de la Exatlon Romania, sezon 2, au jucat cel mai important meci al saptamanii, meciul pentru eliminare, in urma careia s-a stabilit echipa din care va fi eliminat un jucator.

Meciul a fost unul foarte disputat iar Faimosii au condus “ostilitatile” jumatate din meci, pana cand au fost egalati la 5 de Razboinici. Ulterior, Razboinicii si-au pastrat avantajul si au reusit sa castige meciul pentru eliminare prin punctul adus de Iulian Pitea in fata lui Ferucio Damian.

Cine a castigat meciul pentru eliminare

Astfel, Razboinicii au castigat meciul pentru eliminare iar Faimosii sunt cei de la care va fi eliminat un jucator. Este al treilea jucator care va fi eliminat de la Faimosi, dupa gimnasta Silvia Stroescu si baschetbalistul Adrian Blidaru. Faimosii au mai ramas si fara cantaretul What’s UP, care a abandonat competitia.

Iata momentul in care Iulian a adus punctul victoriei pentru Razboinici:

Eliminare Exatlon 23 septembrie. Cine a fost nominalizat pentru eliminare de la Exatlon

Jucatorul eliminat este decis prin proba sportiva, un duel la care participa cel mai slab jucator al saptamanii de la echipa care pierde meciul pentru eliminare, alaturi de jucatorul nominalizat de cel mai valoros jucator al echipei in saptamana precedenta.

Prima nominalizare a vizat-o pe Lili Sandu, actrita care a suferit multiple probleme medicale si care a petrecut mult timp in spital. Totusi, ea s-a ambitionat si a reusit sa aduca doua puncte pretioase pentru echipa sa, chiar in ziua in care a ajuns la acest duel.

A doua nominalizare a fost facuta de Roxana Vancea, cea mai buna jucatoare a Faimosilor in saptamana precedenta. Roxana se afla doar la a doua saptamana la Exatlon iar faptul ca a obtinut atat de repede acest statut era o realizare importanta pentru ea.

Roxana Vancea a ales-o pe Cristina Nedelcu sa concureze impotriva lui Lili Sandu, marturisind ca gimnasta Cristina Nedelcu s-a oferit sa mearga la duel.

Eliminare Exatlon 23 septembrie. Cine a fost eliminat de la Exatlon

In duelul pentru eliminare, fiecare concurenta a primit cinci puncte, urmand sa piarda cate un punct din cele cinci pentru fiecare duel pierdut. Concurenta care a ajuns prima la zero puncte a fost eliminata de la Exatlon si a plecat imediat spre Romania a fost actrita Lili Sandu.

Acesta a fost al doilea duel pentru eliminare sustinut de Lili, ea a invins-o la prima eliminare pe gimnasta Silvia Stroescu.

Iata momentul in care Lili Sandu a fost eliminata de la Exatlon:

 

Citeste mai multe despre: