Faimosul Mirel Dragan de la Exatlon, surprins in ipostaze inedite! Uite cum petrece luptatorul de Kempo

Faimosul Mirel Dragan de la Exatlon, surprins in ipostaze inedite! Uite cum petrece luptatorul de Kempo

Mirel Dragan, unul dintre cei mai puternici concurenti de la Exatlon, este considerat, de toata lumea un dur, iar momentele controversate din emisiune l-au avut pe luptatorul de kempo in prim-plan.

“Mirel Dragan va fi un Faimos, la Exatlon, la fel cum a fost si Giani Kirita. Adica este este un tip vulcanic, foarte hotarat si care intotdeauna trage sa ii ajute, sa ii motiveze pe cei din jur. Este genul care nu se opreste niciodata. Este un luptator care va da totul pentru ca echipa sa castige. In plus, ii place sa castige mai mult ca orice. Si, cand vrea, poate fi fermecator, de aceea cred ca lumea se va coagula in jurul lui”, este caracterizarea pe care i-a facut-o Amatto Zaharia, presedintele Federatiei Romane de Kempo.

Si, in repetate randuri, Mirel Dragan a aratat ca este un dur, discutiile fara perdea, fara diplomatie, parand sa I se potriveasca ca o manusa, de notorietate fiind cearta cu What`s UP. Cu toate acestea, atunci cad nu lupta sau cand nu e in vreun concurs, Mirel este mai mult decat linistit. Iar la petreceri, Faimosul care se poate lauda cu centura neagra in kempo, este cel care anima atmosfera.
De altfel, el este nelipsit de la tot felul de evenimente la care se aduna alti luptatori de kempo, fiind foarte apropiat de Amatto Zaharia, tatal celuilalt Faimos provenit din artele martiale, Yamato. Iar la asemenea eveimente, are grija sa fie tot timpul cu zambetul pe buze si sa participe la fiecare moment de distractie de acolo.

Astfel, fie ca este vorba de un foc de tabara, moment in care Faimosul Mirrel Dragan este langa foc, fie ca este vorba de o partida de rummy sau de sah, concurentul Exatlon este prezent si, fie se implica, fie comenteaza de pe margini, dand sfaturi si glumind.
“E dintr-o bucata, dar e un om pe care sa te poti baza, oricand. Nu trebuie suparat, dar cand e vorba de distratie, de buna-dispozitie, este intotdeauna primul”, ne-a spus un amic al lui Mirel Dragan.
(vezi imaginile inedite pe wowbiz.ro)

Citeste mai multe despre: