Paula Vieru, marturisiri inedite despre experienta de la Exatlon! “Trebuie sa fii rau ca sa rezisti pana la capat!” Nu a reusit sa se acomodeze cu rigorile competitiei sau s-a simtit marginalizata de colegii sai?

Paula Vieru, marturisiri inedite despre experienta de la Exatlon! “Trebuie sa fii rau ca sa rezisti pana la capat!” Nu a reusit sa se acomodeze cu rigorile competitiei sau s-a simtit marginalizata de colegii sai?

Paula Vieru a stat in concurs doar doua saptamani, timp in care s-a straduit mereu sa evolueze si sa aduca puncte echipei sale.

Paula Vieru a intrat in competitie, motivata sa aduca puncte cat mai rapid pentru echipa Faimosilor. Tanara a reusit sa castige rapid increderea colegilor atunci cand a adus punctul decisiv pentru echipa, iar Faimosii au castigat vila dupa mult timp.
Desi pe traseu s-a facut remarcata inca de la inceputul competitiei, treptat, Paula a inceput sa se simta dmoralizata si marginalizata in cadrul echipei.
“Trebuie sa-mi depasesc un pic psihicul! Cu teama asta de a intra pe trasee! De a intra mai tare in obstacole! Aici nu are importanta cate puncte ai adus, important e jocul de azi! Daca n-ai adus puncte, esti calcat!”, a zis Paula.


Dupa ce Faimosii au pierdut jocul pentru protectie, Paula a fost cea propusa pentru eliminare si a trebuit sa se recunoasca incinsa la duelul cu Monica Rosu. Si astfel, dupa doar doua saptamani a parasit competitia.
“Plec cu fruntea sus! Am facut tot ce am facut! Si sper sa las in urma mea o echipa puternica, caresa vina cat mai tarziu acasa! Ii astept pe toti acasa cu bratele deschise!”
Odata incheiata experienta ei la Exatlon, Paula s-a intors in tara, unde a fost intampinata de toti cei dragi. Dupa ce si-a strans rudele in brate, Paula a povestit despre clipele frumoase din competitie, dar si despre momentele dificile si mai putin placute. Aceasta si-a amintit de disputa cu Cristina Nedelcu, care i-a lasat un gust amar.
“In orice discutie pe care o aveam in grup, daca incercam sa spun ceva eram corectata automat! Nici eu nu inteleg de unde! Nu a fost o cearta, un conflict! Eram mereu corectata sau contrazisa!”, a spus Paula.
Fosta Faimoasa a marturisit ca reactia Cristinei a fost o demonstratie de superioritate, care nu a facut decat sa ii scada si mai mult moralul si sa o determine sa se simta marginalizata.

Intrebata cum a depasit si comentariile rautacioase venite din partea lui Ciprian Silasi, Paula Vieru a declarat ca era constienta ca cei din echipa adversa nu aveau cum sa o aprecieze ci dimpotriva i-au arata aversiunea inca de la inceput, in mod indirect.
“Asta e parerea lui, nu poate sa ma iubeasca toata lumea! Nu stiu daca a apucat sa isi faca o parere despre mine! Ei pareau ca ma indragesc, la un moment dat chiar mi-au zis ca trebuia sa fiu la ei in echipa! Nu ai de unde sa stii ce se vorbeste acolo despre tine!”, a adaugat Paula Vieru.

 

Citeste mai multe despre: