Sedinta de URGENTA printre Razboinici dupa ce Romania a pierdut iar in fata mexicanilor la Exatlon! Cine e VINOVAT de infrangere

Sedinta de URGENTA printre Razboinici dupa ce Romania a pierdut iar in fata mexicanilor la Exatlon! Cine e VINOVAT de infrangere

Joi seara, jucatorii romani de la Exatlon au sustinut cel de-al doilea meci international contra Mexicului, ocazie cu care au inregistrat si a doua infrangere administrata de mexicani.

Dupa meci, Razboinicii s-au reunit pe marginea piscinei si au incercat sa afle ce nu a mers, care au fost cauzele infrangerii si ce trebuie sa faca pe viitor pentru a aduce victoria Romaniei in meciurile internationale.

Razboinicii acuza ca Faimosii s-au comportat ca o echipa separata si nu au mers pe teren cu o strategie victorioasa, alegand sa concureze cu doi noi veniti iar veteranul Cristi Pulhac a fost lasat sa nu concureze.

“I-au adus pe Ferucio si pe Cristi cel nou sa joace… Cristi Pulhac nici nu s-a bagat sa joace. Au venit cu o strategie penibila. La acest joc, trebuiau sa fie trei baieti de la noi si unul de la ei: Cristi, fotbalistul, ca el e bun”, au comentat Ciprian Silasi si Iulian.

NIci fetele de la Razboinicii nu au avut cuvinte de lauda pentru Faimoase.

Ana Maria Otvos a marturisit ca Naomi a fost pur si simplu trimisa fortat pe traseu,

“La fete, s-au ales Monica si Cristina de la ele. Tot ele au ales si cine sa mearga de la noi. Ele au insistat foarte mult sa joace Naomi. “

Corina Petrut a povestit chiar ca Monica Rosu i-a spus lui Naomi “Hai Naomi, treci in fata ca m-am enervat”.

“Am simtit individualism, foarte multa rautate din partea lor. Nu ai cum sa joci cu niste coechipieri ce nu isi doresc sa joace cu tine”, a concluzionat Iulian.

Citeste mai multe despre: