Yamato Zaharia, imagini de pe patul de spital! Ce a patit Faimosul

Yamato Zaharia, imagini de pe patul de spital! Ce a patit Faimosul

Yamato Zaharia a postat pe o retea de socializare un colaj de poze cu el pe patul de spital. Acesta a spus ca si-a facut mai multe analize la intoarcerea din Republica Dominicana, pentru a fi sigur ca totul este in regula.

Yamato Zaharia a iesit in urma duelului cu Cristi Pulhac si a avut un discurs foarte emotionant la plecare.

”Asta sunt eu, o persoana calma, nu prea impulsiva, o persoana timida si introvertita. Am venit aici la Exatlon in incercarea de a ma autodepasi, nu doar din punct de vedere sportiv, ci si ca persoana, pentru ca mi-am dorit sa ma obisnuiesc cu camerele, sa vorbesc cu multa lume, sa cunosc multa lume, pentru ca mie imi era foarte greu acest lucru.

Asta sunt, o persoana sincera, in aproape 4 luni de zile nu poti juca teatru aici, la Exatlon, pentru ca esti filmat non-stop si asta sunt. Ma bucur ca am venit la Exatlon, mi-a placut mult de tot primul sezon, mi-as fi dorit sa ma aflu inca de atunci aici, nu s-a putut, ma bucur ca ma aflu in acest sezon. Exatlon este o lectie de viata, in primul rand, pentru ca te invata multe lucruri. Am spus-o si in interviuri”, a spus Yamato Zaharia.

”Analize… teste… verificari… revenire la normal”, a scris Yamato Zaharia.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Analize…teste….verificări…revenire la normal… _______________________________________________________ #yamato #exatlonmx #exatlonromania #romania #hospital #rmn #spinalcordinjury #bloodanalysis #kempo #sport #health #bravoaistil #kanald

O postare distribuită de Yamato Zaharia (@yamatozaharia) pe

Citeste mai multe despre: