Exatlon 9 septembrie: Cine a fost eliminat de la Exatlon. Cristi Pulhac si Adrian Blidaru au ajuns la duelul

Exatlon 9 septembrie: Cine a fost eliminat de la Exatlon. Cristi Pulhac si Adrian Blidaru au ajuns la duelul

Miza jocului de duminica seara de la Exatlon Romania, sezonul doi, a fost eliminare din competitie, Echipa care a pierdut meciul va pierde un jucator, care va fi eliminat intr-un duel sportiv intern.

Cine a fost eliminat de la Exatlon pe 9 septembrie?

Faimosii si Razbonicii au concurat duminica pe un traseu spectaculos pentru a stabili cine va cuceri imunitatea si cine va ajunge la eliminare, proba interna intre cel mai slab jucator si jucatorul nominalizat pentru eliminare de cel mai valoros jucator al saptamanii. Pentru a pastra echilibrul in echipa, vor fi eliminati alternativ o fata si un baiat, in urma unei trageri la sorti cu ajutorul unei monede.

Razboinicii au inceput meciul in forta si au ajuns rapid sa ii domine pe Faimosi cu scorul de 5-0.

Cu ajutorul a doua victorii aduse de Yamato Zaharia, Faimosii s-au remontat iar meciul s-a incheiat cu o diferenta de scor ceva mai “decenta”, de 10-5 pentru Razbonici.

Cine a fost nominalizat pentru eliminare, la Exatlon, pe 9 septembrie?

Astfel echipa care a ajuns la eliminare pe 9 septembrie este echipa Faimosilor.

Deoarece Faimosii au pierdut un jucator si saptamana trecuta, pe gimnasta Silvia Stroescu, in aceasta saptamana vor pierde un baiat.

Iata momentul in care Razboinicul Calin Novacescu a adus punctul victoriei pentru Razboinci:

Cel mai slab jucator al saptamanii la Exatton Romania, sezonul doi, a fost baschetbalistul Adrian Blidaru, el fiind nominalizat automat pentru eliminare.

Cea de a doua nominalizare pentru eliminare a fost facuta de cel mai valoros jucator al Faimosilor din ultima saptamana, luptatorul de kempo  Yamato Zaharia. Yamato a decis sa il nominalizeze pe Cristi Pulhac, fotbalist cu o cariera impresionanta la Dinamo Bucuresti pentru eliminare.

Cursa dintre Adrian Blidaru si Cristi Pulhac a fost una intensa, care insa s-a terminat rapid, dupa doar cinci ture, fotbalistul castigand fiecare punct.

Astfel, Adrian Blidaru a devenit al doilea concurent eliminat de la Exatlon Romania, in sezonul doi, dupa Silvia Stroescu.

Iata momentul in care Adrian Blidaru a fost eliminat:

Citeste mai multe despre: